Ecopirin, asprn falan kanı sulandırıp bebeğin beslenmesihi kolaylaştırıyor.. bende birden 4 olunca doktor tek çare sezeryan ddi işte..20 gün kaldı küvezde canım 2 kilonun üstüne çıkınca birde emme refleksini oluşturduklarında aldık.oğluşumu.. çok zor günlerdi.. korona ilk cıktığı gün oldu doğum görüş yasaktı sadece süt.götürüyordu eşm kapıdan alıp gidiyordular..
Aamiiiinnn aaaammmiiiiinnnnn aaaammmmmmiiiiiiinnnnnnnnn.. ALLAH razı olsun.. İnşaALLAH sen de hiçbir sıkıntı yaşamadan zamanında sağlık ile kavuşursun oğluna ve güzel uzun günlerinis olur
Aamiiiinnn aaaammmiiiiinnnnn aaaammmmmmiiiiiiinnnnnnnnn.. ALLAH razı olsun.. İnşaALLAH sen de hiçbir sıkıntı yaşamadan zamanında sağlık ile kavuşursun oğluna ve güzel uzun günlerinis olur
Ben geçirdim 33. Haftamda.. 4+ çkmştı.. ama doğumdan hemen hemen 1 ay sonra düzeldi protein.. yalnz bu süreç içerisinde yediklerime de dikkat ettim.. yağsız ve tuzsuz yedim .kaçak düzeldikten bir süre sonra daha devam edip normal yeme düzenime döndüm..
İlk gebeliğimdi ve gebelik öncesi protein kaçağım hiç yoktu. Benimki düzelmedi sezeryan doğumdan 1 ay sonra gittim spotta eserdi 24 saatlikte 910 mg dı. 3 ay sonra gittim artmış 1+ olmuş. Tansiyonlarım da normale döndü ama bana nefrolog delix 2,5 mg başlattı. Bu da sersemlik yapıyor. Ne yapıcam bilemiyorum. Allah kimseye yaşatmasın preeklampsi berbat bir şey.
İlk gebeliğimdi ve gebelik öncesi protein kaçağım hiç yoktu. Benimki düzelmedi sezeryan doğumdan 1 ay sonra gittim spotta eserdi 24 saatlikte 910 mg dı. 3 ay sonra gittim artmış 1+ olmuş. Tansiyonlarım da normale döndü ama bana nefrolog delix 2,5 mg başlattı. Bu da sersemlik yapıyor. Ne yapıcam bilemiyorum. Allah kimseye yaşatmasın preeklampsi berbat bir şey.
Ya nadir olarak doğumdan sonrada olabiliyormu
Benim 33. Haftaya kadar protein kaçağı nedir bilmezdim. Ne evlenmeden önce ne evlendikten sonra.. İnşaALLAH RABBİM birdaha yaşatmasın hiç bizlere ve kimseye yaşatmasın.. biranönce toparlarsın inşaALLAH sende canım