preeklampsi

Yürüyüş yapmaya da korkuyorum nefesim kesiliyor sanki, nabzım çok yüksek benim ondan daha cesaretim yok ya
10 , 15 dk.. kısa kısa dinlene dinlene hafif yürüyüşlerr iyi gelecektir.. ben yapmıyordum hata yapmışım işte..

Çok zor süreç ya canını bırak orda eve dön. Atlatmışsın bak şükür kollarında şimdi. İnşallah ömrü uzun olsun

Çok zor süreç ya canını bırak orda eve dön. Atlatmışsın bak şükür kollarında şimdi. İnşallah ömrü uzun olsun
Aamiiiinnn aaaammmiiiiinnnnn aaaammmmmmiiiiiiinnnnnnnnn.. ALLAH razı olsun.. İnşaALLAH sen de hiçbir sıkıntı yaşamadan zamanında sağlık ile kavuşursun oğluna ve güzel uzun günlerinis olur

Aamiiiinnn aaaammmiiiiinnnnn aaaammmmmmiiiiiiinnnnnnnnn.. ALLAH razı olsun.. İnşaALLAH sen de hiçbir sıkıntı yaşamadan zamanında sağlık ile kavuşursun oğluna ve güzel uzun günlerinis olur
Amin canım inşallah

İlk gebeliğimdi ve gebelik öncesi protein kaçağım hiç yoktu. Benimki düzelmedi sezeryan doğumdan 1 ay sonra gittim spotta eserdi 24 saatlikte 910 mg dı. 3 ay sonra gittim artmış 1+ olmuş. Tansiyonlarım da normale döndü ama bana nefrolog delix 2,5 mg başlattı. Bu da sersemlik yapıyor. Ne yapıcam bilemiyorum. Allah kimseye yaşatmasın preeklampsi berbat bir şey.

Ya nadir olarak doğumdan sonrada olabiliyormu
Benim 33. Haftaya kadar protein kaçağı nedir bilmezdim. Ne evlenmeden önce ne evlendikten sonra.. İnşaALLAH RABBİM birdaha yaşatmasın hiç bizlere ve kimseye yaşatmasın.. biranönce toparlarsın inşaALLAH sende canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…