preeklampsi

Iyi aksamlar gebelik zehirlenmesi sonrasi vucut nezaman toparlar protein kacagi halen var
Arkadaşlar bu durumu yaşayan var mı? Ben de merak ediyorum gebelik zehirlenmesi geçirip doğum yaptıktan sonra protein kaçağınız düzeldi mi? Benim gebeliğimin 2. ayı civarında yaptırdığım tahlil sonucumda protein kaçağım negatifti. 5. ayından sonra zehirlenme geçirdim kaçak 24 saatte 11160 küsürdü. Sezeryan doğum yaptım. 4 ay geçti ama kaçak düzelmedi. Bu durumu yaşayan var mı? Nasıl bir yol izlediniz düzeldi mi?

Doğumdan sonra düzeliyor merak etmeyin, benim ablam 3 gebeliğini de bu şekilde geçirdi. Çok şükür doğumdan sonra hep geçti

Ben geçirdim 33. Haftamda.. 4+ çkmştı.. ama doğumdan hemen hemen 1 ay sonra düzeldi protein.. yalnz bu süreç içerisinde yediklerime de dikkat ettim.. yağsız ve tuzsuz yedim .kaçak düzeldikten bir süre sonra daha devam edip normal yeme düzenime döndüm..

Doğumdan sonra düzeliyor merak etmeyin, benim ablam 3 gebeliğini de bu şekilde geçirdi. Çok şükür doğumdan sonra hep geçti
Yaaa çok üzüldüm. Bende oğlumu preeklampsi yüzünden erken doğurdum genelde 2. Gebelikte olmaz diyorlar bunu duyunca korktum ve üzüldüm

Peki sonra erken doğum olmadı değil mi

Yaaa çok üzüldüm. Bende oğlumu preeklampsi yüzünden erken doğurdum genelde 2. Gebelikte olmaz diyorlar bunu duyunca korktum ve üzüldüm

Belki sizde olmaz ama birkere oldu ikincide kesin olmaz diye bi kaide yok, hatta daha da şiddetlenerek oldu ama doğumdan sonra hep geçti. Dediğim gibi sizde de olacak diye birşey yok tabi...

Peki sonra erken doğum olmadı değil mi
İlk hamileliğim canım daha yeni oldu 33. Haftada doğuma alnmak zorunda kaldm 4 aylığız.. tekrar hamilelik yaşamadm.. genelde diğer hamileliklerde tekrarlamaz diyorlar.. zaten doktorda buna göre bir beslenme düzeni oluşturup takviyeler veriyor bildiğim kadarıyla.. bilemiyorum

Belki sizde olmaz ama birkere oldu ikincide kesin olmaz diye bi kaide yok, hatta daha da şiddetlenerek oldu ama doğumdan sonra hep geçti. Dediğim gibi sizde de olacak diye birşey yok tabi...
İnşaALLAH olmaazzz.. Kendimden çok bebeği düşünüyorum.. etrafımda ilk hamileliğinde olanlar genelde 2. Hamileliğinde rahat geçiriyordu da ümitlenmiştim.. olma ihtimali beni üzdü. 2. Çocuğu düşüneceğim zaman baya kontrollü olmam lazım sanırım..

Erkek miydi peki bebişin? Şükür 4 aylık olmuş maşallah ona bende korkuyorum çok 13 9 oldu iki kere ilaca başladım birden vurur mu acaba bilemiyorum.

Erkek miydi peki bebişin? Şükür 4 aylık olmuş maşallah ona bende korkuyorum çok 13 9 oldu iki kere ilaca başladım birden vurur mu acaba bilemiyorum.
Evet canım erkek çok şükür Rabbime.. Onu kaysedeceğim diye çok korkmuştum.. Rabbim nasip etti ..inşaALLAH birdaha kötü günler yaşamadan büyürüz oğlumla canım benim 1 hafta önce kontrolüm vardı.. Tansiyon herşey çok iyiydi .. 1 hafta sonra pazartesi günü tansiyorum 13 9 du.. Ertesi gün sağlık ocağına gittim 15 olmuş.. Perşembe sabah ölctüm 17 oldu. Doktorumu aradım hemen gel dedi gittim tansiyon takibi icin yatş verdi idrar tahlili istedi akşam geldi idrarda protein 4+ çok yüksek beklemek bebeğini de seni de ölüme götürür.. bekleyemem dedi sezeryana aldı.. benim 1 hafta içinde birden çıktı.. inşaALLAH sana birşey olmaz.. 33. Haftama kdar herşeyim o kadar iyyidiki hiç aklıma gelmezdi birşey çıkacağı.. bence yağsız tuzsus ve sebze ağırlıklı beslen

İlk bebek erkek olunca risk daha fazla oluyormuş diye okudum. Benim de erkek. İnş sağlıcakla gelsin paşam çok korkuyo insan haklısın valla. Günde 4 5 kere ölçüyorum 10 7 11 7 civarı hep ilaç düşürdü sanırım inş artmaz. Yediklerime dikkat ediyorum da zaten iki hafta da önde gidiyo son aylar yine stres başlıyomuş. Kaç kilo doğdu oğluşun

Ama sana şöyle birşey söyleyeyim.. ben o hafta birşeye çok üzülmüştüm.. ağlamaktan başıma ağrılar girmişti.. sonra tansiyonum yükseldi.. stres sıkıntı herşeyden uzak kalmak en iyisi.. ama hamilelikte preeklampsi geliştiyse tek kurtuluş bebeğin anneden ayrılmasıymış.. Rabbim hiç kimseye.yaşatmasın bu zor süreci

1860 g. Doğdu.. normalde 1 hafta önce 2 kiloydu. Preeklampsi yüzünden 1 hafta geriye düşmüştü gelişimi..

Ben ilk hamileliğimde çok stresliydim iki kere sinir krizi geçirdim resmen 7. Hafta düşük oldu. Bunda çok sakinim şükür ama yine de sakin olayım ben

İnşaALLAH hiçbirşey yaşamazsın tek sorun tansiyon olur preeklampsi gerçekleşmez İnşaALLAH... sağlıkla alırsın oğluşuru kucağına inşaALLAHH

1860 g. Doğdu.. normalde 1 hafta önce 2 kiloydu. Preeklampsi yüzünden 1 hafta geriye düşmüştü gelişimi..
Bna da ekstra ecopirin verdi mesela şükür önde gidiyo şuan ilerde nolur bilmem. Başa gelcekse yaşayıp görücez artık. Küvezde kaldı mı çok iki kilo olunca çıkar diye biliyorum

Ben ilk hamileliğimde çok stresliydim iki kere sinir krizi geçirdim resmen 7. Hafta düşük oldu. Bunda çok sakinim şükür ama yine de sakin olayım ben
Aynen şuan hayatında senin ve bebeğinin sağlığından başka düşüneceğin birşey olmamalı sakin kal. yürüyüş yap, ilacını kullan ve tuzlu, yağlı uzak dur..

Aynen şuan hayatında senin ve bebeğinin sağlığından başka düşüneceğin birşey olmamalı sakin kal. yürüyüş yap, ilacını kullan ve tuzlu, yağlı uzak dur..
Yürüyüş yapmaya da korkuyorum nefesim kesiliyor sanki, nabzım çok yüksek benim ondan daha cesaretim yok ya

Bna da ekstra ecopirin verdi mesela şükür önde gidiyo şuan ilerde nolur bilmem. Başa gelcekse yaşayıp görücez artık. Küvezde kaldı mı çok iki kilo olunca çıkar diye biliyorum
Ecopirin, asprn falan kanı sulandırıp bebeğin beslenmesihi kolaylaştırıyor.. bende birden 4 olunca doktor tek çare sezeryan ddi işte..20 gün kaldı küvezde canım 2 kilonun üstüne çıkınca birde emme refleksini oluşturduklarında aldık.oğluşumu.. çok zor günlerdi.. korona ilk cıktığı gün oldu doğum görüş yasaktı sadece süt.götürüyordu eşm kapıdan alıp gidiyordular..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…