Preeklampsi yasayan anneler sonrası

Merhaba canımm ben malesef covıd geçirdim şükür bebegımde bı gelişim gerılıgı veya başka bir sorun olmadı ama zor bı karantına zamanıydı endıselendık şükür bunuda atlattık 18 haftalık olduk her sey yolunda gıdıyor cok şükür covıd dısında bı problemımız olmadı kılo almamaya dikkat edıyorum oyle zaman gecıyor sen nasılsın nasıl gıdiyor her şey yolundamı

Selam kizlar nasilsinz nasil gidiyor
Merhaba canımm ben malesef covıd geçirdim şükür bebegımde bı gelişim gerılıgı veya başka bir sorun olmadı ama zor bı karantına zamanıydı endıselendık şükür bunuda atlattık 18 haftalık olduk her sey yolunda gıdıyor cok şükür covıd dısında bı problemımız olmadı kılo almamaya dikkat edıyorum oyle zaman gecıyor sen nasılsın nasıl gıdiyor her şey yolundamı

Cok gecmis olsun zor geciyor. İlacta kullanilmadigi icin tabi sorunsuz atlatmissinz cok sukur 🤲 bende iyyim cok sukur 25 hafta dolmak uzre herhangi bi sikinti cikmadi cok sukur ayrintili ultrosona girdik centik de çıkmadı 🤲

Cok gecmis olsun zor geciyor. İlacta kullanilmadigi icin tabi sorunsuz atlatmissinz cok sukur 🤲 bende iyyim cok sukur 25 hafta dolmak uzre herhangi bi sikinti cikmadi cok sukur ayrintili ultrosona girdik centik de çıkmadı 🤲
Şükür cok sevındım inşallah sonuna kadar boyle ilerleriz
Şeker yüklemesi yaptırdınız mı

Şükür cok sevındım inşallah sonuna kadar boyle ilerleriz

Şeker yüklemesi yaptırdınız mı
Ayrintiliya girdigim doktor rapora yazmis seker testi oneriliyor diye o sonuc ile kendi doktoruma gittim oda onunuzdeki hafta ici gel hem muayneni yapariz hem seker bakariz dedi yuklememi yapicak yoksa sadece ac tok sekeremi bakacak bilmiyorim tam ama senin yapildimi

Ben henuz detaylıya gırmedım hazıranın 2 sı ıcın detaylıya randevu aldım şeker yüklemeside henuz hıc konusmadık doktorumla kılo durumunuz nasıl ılerlıyor pekı doktorunuz bu konuda bısey soyledımı

Evet perıtonolojı doktorunda gırdım sükür bi sorun cıkmadı 23ünde de şeker testım var sizde yaptırdınızmı
Evet ayrintiliya girdim bir sorun cikmadi şükür çentik de görülmedi 🤲 seker testini doktorum yükleme seklinde degilde açlik ve tokluk sekerime bakti ve normal oldugunu soyledi yukleme yapma geregi duymadi

Bu haftalara kadar sorunsuz geldık umarım boylede sursun bıan önceee doguma gırıp yavrularımızı sag salım alalım ınsallah canım

Evet perıtonolojı doktorunda gırdım sükür bi sorun cıkmadı 23ünde de şeker testım var sizde yaptırdınızmı
Merhaba nasılsınız kaç haftalık oldunuz her sey yolundamı ben haftalar ilerledikce kafama takmaya başladım sanırım korku heycan cok degışık duygular içersindeyım siz nasılsınız

Merhaba nasılsınız
Merhaba iyyiz çok şükür yarin kontrolümüz var dogum icin gün vericek doktorumuz hayirlisi ile 34+1 iz su ana kadar cok bi problemle karsilasmadik cok sukur .
32 itibari ile sık nst ye girdik 2 3 gunde bir devamli nst de idik kontrol amacli yaklaştıkça korkularim artiyor tabi bu kadar yaklasmisken bisey olmasi endiselendiriyor 😐 siz nasilsinz nasil gidiyor

İyi olmanıza çok sevındım bizde 28 haftalık olduk bi sıkıntı yaşamadık şükür her sey ıyı gıdıyor doktorunuz ne kadar sıklıkla cagırıyor benım doktorum 23 24 gun arayala cagırıyor r aydır sıklştıracagız dıyor ama ne zaman bılmıyorum dogumuda 39 haftaya kadar dururuz dıyor buda beni endişendiriyor şimdiden sizinde cok az kalmış maşallah sag salım kucagınıza aldıgınız gunun müjdesini heycanla beklıyorum sizden kaç kılo aldınız doktorum kılo konusunda cok sıkı dıkkat etmeye calışıyorum ama 4 kılo almışım umarım bu aylardan sonra iyce artış olmaz

İyi olmanıza çok sevındım bizde 28 haftalık olduk bi sıkıntı yaşamadık şükür her sey ıyı gıdıyor doktorunuz ne kadar sıklıkla cagırıyor benım doktorum 23 24 gun arayala cagırıyor r aydır sıklştıracagız dıyor ama ne zaman bılmıyorum dogumuda 39 haftaya kadar dururuz dıyor buda beni endişendiriyor şimdiden sizinde cok az kalmış maşallah sag salım kucagınıza aldıgınız gunun müjdesini heycanla beklıyorum sizden kaç kılo aldınız doktorum kılo konusunda cok sıkı dıkkat etmeye calışıyorum ama 4 kılo almışım umarım bu aylardan sonra iyce artış olmaz
Haftaya cuma 35+4 de dogum olucak insallah gunumuzu aldik bugun hayirlisi ile doktorun en fazla 37 yi bekleriz 37 yi geçmeyiz demisti hep en basindan bu yana dedigi gibide olucak sorunsuz 1 hafta daha gecirup sağlıkla kucağıma alirim inslallah dua et benim icin bol bol dogumda bende sizler icin edecegim 🤲 10 kg aldim toplamda ben doktorum hic skmadi beni bu konuda en basindan beri kontrollerim 3 haftada 1 di son 2 aydir 2 haftada 1 e dusurduk muayneleri son 1 aydir ise 3 günde 1 nst ye girdim bi sorun olmamasina ragmen basindan beri hep sıkı tuttu şimdiye sorunsuz geldik simdiden sonrada boyle gder insallah bol bol dua edin benim icin lutfen

Haftaya cuma 35+4 de dogum olucak insallah gunumuzu aldik bugun hayirlisi ile doktorun en fazla 37 yi bekleriz 37 yi geçmeyiz demisti hep en basindan bu yana dedigi gibide olucak sorunsuz 1 hafta daha gecirup sağlıkla kucağıma alirim inslallah dua et benim icin bol bol dogumda bende sizler icin edecegim 🤲 10 kg aldim toplamda ben doktorum hic skmadi beni bu konuda en basindan beri kontrollerim 3 haftada 1 di son 2 aydir 2 haftada 1 e dusurduk muayneleri son 1 aydir ise 3 günde 1 nst ye girdim bi sorun olmamasina ragmen basindan beri hep sıkı tuttu şimdiye sorunsuz geldik simdiden sonrada boyle gder insallah bol bol dua edin benim icin lutfen
Dualarım seninle canım herşey güzel olucak inşallah artık emeklerının karsılıgını almana cok az kalmış Allahın ıznıyle peki ciğer geliştirici vuracakmı kuvez durumu için ne diyor doktorun saglıklı sıhatlı dogumun olsun inşallah bebeğini sag salım al kucagına ayy ben bıle heycanlandım güzel haberlerini sabırsızlıkla beklıyorum

X