- 19 Mayıs 2019
- 14
- 6
- 86
- 37
Merhaba hikayenize çok üzüldüm yinede paylaştığıniz için teşekkürler okuyacak kişilere yol gostetecektir dediğiniz gibi ihmalkarlık son kontrolde farkedilse herşey daha farklı olurmuş şimdi daha bilincliyiz takipteyiz şuan benim belirgin bı tansiyon sorunum yok nadiren 13/9 olsada normale dönüyor evde takipteyim hep hatta düşük seyredip halsiz bırakıyor bazen corasprin kullanıyorum bebeğe kan akışını sağlayan arter damarlarda direnc var onu takip ettiriyorum 1 haftada geriden geliyor gobek çevresi onun dışında çok şükür bir sorun yok ilk gebeliğinizde bebeğin gelişimi nasildi haftasıyla uyumlumuydu sizin
Bu arada bende son idrar tahlilime bakıyorum orda protein çıkmamış Dr protein var demişti sanıyorum 24 saatlik olanda çıktı benimde
Merhaba cok gecmis olsun. suan kac haftaliksiniz? Benim ilkinde 5.aya kadar gelisimi hersey normaldi 5.aydan sonra gittigim bir kontrolde doktorum gobek cevresi 1hafta geriden geliyor demisti ama nedeniyle ilgili aciklama yapmadi ve uzerinde durmadi bende cok onemli degildir diye arastirmadim. Son gittigim rutin kontrolde amniyon sivisinin azaldigini da soylemisti 1hafta sonra tekrardan gelmemi soyledi ama 5 gun sonra bebek öldu herseye cok gec kalindi yani. 8.ayda sezaryen oldugum gun unide kontrol edildi ve zaten gelisim geriligide varmis dendi 3hafta geriden geliyormus ölcumler simdi tekrar eski ultrasan goruntulerine baktim 5.aydan itibaren hep geriden gelmis gobek cevresi ama beni 2doktorumda hic uyarmadi bu konuda hatta doktorum her gittigimde zayif uzun bir kizin olacak diyordu simdi anliyorum zaten beslenemiyormuski, bende bir saglikciyim ama doktorlarin bu rahatligi insani cok yaniltiyor..
Sizinde tansiyonunuz 130-90 seyrediyor erken haftalardaysaniz bu tansiyon yukselicektir kiloyla beraber. Aile hekimim 130-90 tansiyonun gebelik icin yuksek deger oldugunu soylemisti oyuzden cok dikkatli takip edin