Predictor marka silik cizgi

umaylilia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2024
19
10
3
Transfer için 2.reglımi bekliyorum. 6 gün geçti normal günümden. Ne olur ne olmaz bi yapayım dedim silik bi cizgi çıktı hemen.ilk kez oldu bu. Bu marka güvenilir mi ? Bu saatte de acile bunun için kan vermem olmaz değil mi ?

Fotoğrafı var mı? Çizgi çıktıysa ve 6 gün geçtiyse kan vermeniz daha sağlıklı olur

Ben sanırım acile gidip yoğunluğa bakicam çok yoğun değilse kan vereyim. Netlessin en azından.hic umudum yok ama Allah büyük
Arkadaşım transferin 7.günü aynı markayla test yaptı sizinki gibi silik çizgi vardı, 9.gün kan verdi pozitifmiş gerçekten İnşallah darısı başınıza

İnşallah Rabbimin mucizesi gerçek olmuştur

Rabbım çok büyük. Beta 28 geldi.doktorum 2 gün sonra tekrar vermemi söyledi. Transfer için beklerken dogal yoldan oldu bu benim için bir mucize. Şok haldeyim şuan. Hepimiz için dualar edicem
Oy oy maşallah sağlıcakla değerleriniz artsın inşallah İnan ki mucize olmuş çok sevindim daha önce transfer olmuşmuydunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…