Fotoğrafı var mı? Çizgi çıktıysa ve 6 gün geçtiyse kan vermeniz daha sağlıklı olurTransfer için 2.reglımi bekliyorum. 6 gün geçti normal günümden. Ne olur ne olmaz bi yapayım dedim silik bi cizgi çıktı hemen.ilk kez oldu bu. Bu marka güvenilir mi ? Bu saatte de acile bunun için kan vermem olmaz değil mi ?
Hayalet dedikleri cizgi tabi hemen çekip yukleyeyimFotoğrafı var mı? Çizgi çıktıysa ve 6 gün geçtiyse kan vermeniz daha sağlıklı olur
Fotoğrafı var mı? Çizgi çıktıysa ve 6 gün geçtiyse kan vermeniz daha sağlıklı olur
Ben bunu duyarsam ağlarım ama en iyisi kan vereyim ondan sonra sevineyimMiss gibi pozitif testkan verirseniz netleşir. Gözünüz aydın.
Ben sanırım acile gidip yoğunluğa bakicam çok yoğun değilse kan vereyim. Netlessin en azından.hic umudum yok ama Allah büyükAyy hemen kan ver yada tekrar test yap netleşsin
Arkadaşım transferin 7.günü aynı markayla test yaptı sizinki gibi silik çizgi vardı, 9.gün kan verdi pozitifmiş gerçekten İnşallah darısı başınızaBen sanırım acile gidip yoğunluğa bakicam çok yoğun değilse kan vereyim. Netlessin en azından.hic umudum yok ama Allah büyük
İnşallah Rabbimin mucizesi gerçek olmuşturTransfer için 2.reglımi bekliyorum. 6 gün geçti normal günümden. Ne olur ne olmaz bi yapayım dedim silik bi cizgi çıktı hemen.ilk kez oldu bu. Bu marka güvenilir mi ? Bu saatte de acile bunun için kan vermem olmaz değil mi ?
Evonara hanım sizi gördüm yine gülmem geldi test çubuğu aklıma geldiBu çizgi benm ıcın hayalet olamayacak kadar gerçek
Rabbım çok büyük. Beta 28 geldi.doktorum 2 gün sonra tekrar vermemi söyledi. Transfer için beklerken dogal yoldan oldu bu benim için bir mucize. Şok haldeyim şuan. Hepimiz için dualar edicemİnşallah Rabbimin mucizesi gerçek olmuştur
Oy oy maşallahRabbım çok büyük. Beta 28 geldi.doktorum 2 gün sonra tekrar vermemi söyledi. Transfer için beklerken dogal yoldan oldu bu benim için bir mucize. Şok haldeyim şuan. Hepimiz için dualar edicem
Hayirli olsun, saglikla ilerlesin hamileliginiz, dogumunuzRabbım çok büyük. Beta 28 geldi.doktorum 2 gün sonra tekrar vermemi söyledi. Transfer için beklerken dogal yoldan oldu bu benim için bir mucize. Şok haldeyim şuan. Hepimiz için dualar edicem
Hayir ilk denemem olacaktı.insallah güzellikler olur hepimiz icinOy oy maşallahsağlıcakla değerleriniz artsın inşallah İnan ki mucize olmuş çok sevindim daha önce transfer olmuşmuydunuz
Allah razı olsun. Rabbım hepimize yardımcı olsun. Hepiniz için herkes için çok dualar edicem inşallah kolaylıkla olur herseyHayirli olsun, saglikla ilerlesin hamileliginiz, dogumunuz
Amin amin inşallah Elhamdulillah hamdu Senalar olsun RabbimeHayir ilk denemem olacaktı.insallah güzellikler olur hepimiz icin
Rahat olun, ben 9’la ogrenmistimAllah razı olsun. Rabbım hepimize yardımcı olsun. Hepiniz için herkes için çok dualar edicem inşallah kolaylıkla olur hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?