- Konu Sahibi catlamismisir
-
Yok arkadaşım yaptırmadım 4 gün geçti aslında ama biraz daha bekleyeceğim. Geçen ay da 3 gün gecikmişti. Ama bu beklemek çok stresli senin sonuç ne çok merak ediyorum
Yok arkadaşım yaptırmadım 4 gün geçti aslında ama biraz daha bekleyeceğim. Geçen ay da 3 gün gecikmişti. Ama bu beklemek çok stresli senin sonuç ne çok merak ediyorum
Yazmışsin zaten. Hayirlisi olsun canım. Ben pek ümitli değilim çünkü pek ilişki olmadı bizim bu ay ama tabi olmayınca adet birazcık Ümitlendim. Bakalim cuma günü yaptırırm belki
Yazmışsin zaten. Hayirlisi olsun canım. Ben pek ümitli değilim çünkü pek ilişki olmadı bizim bu ay ama tabi olmayınca adet birazcık Ümitlendim. Bakalim cuma günü yaptırırm belki
Canim nasilsin?ne yaptin varmi bi gelisme?ben akinti yapmadan yaziyorum dunden beri kimse gormdi galiba:))Yok arkadaşım yaptırmadım 4 gün geçti aslında ama biraz daha bekleyeceğim. Geçen ay da 3 gün gecikmişti. Ama bu beklemek çok stresli senin sonuç ne çok merak ediyorum
Canimm selam nasilsin naptin merak ettim seni :)
Canim nasilsin bi degisijlik varmi ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşım internet paketim bitmişti giremedim o yüzden. Bende bu pazartesi kan testi yaptırdım negatif çıktı. Bugünde adet başladı. İlk defa adetim 12 gün gecikti. Yarın doktor randevum var. Bakalim hayırlısı inşallah bir sorun yoktur. Sen ne yaptın canım nasilsin
"TURKISH AIRLINES , HAFTADA 7 GÜN, GÜNDE 3 SEFER... ÜSTELIK HER TARAFA"
süper yaa
Kizlar benimde adetime 10 gun var dayanamadim test yaptim cok silik cizgi cikti sizce hamile olabilirmiyim akintim cok bu ay bide
Adete 10 gun kala cikmaz ki hangi test bu? Cunku ben 8 gun kala kan testi yaptirdim doktor kizdi en erken 4 gun kala cikar dedi
Egün aşırı ilişkiye girmeniz gerekiyor ve sen hemen kalkma yataktan ayaklrının ve belinin altına yastık koy yarım saat kadar yat o şekilde.adet tarihine yakın ilişkiye girince gebelik oranı azalıyor adetin bittikten sonra hemen başlayabilirsin gün aşırı devam edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?