Predictor gebelik testi kullananlar

Yok arkadaşım yaptırmadım 4 gün geçti aslında ama biraz daha bekleyeceğim. Geçen ay da 3 gün gecikmişti. Ama bu beklemek çok stresli senin sonuç ne çok merak ediyorum

Yazmışsin zaten. Hayirlisi olsun canım. Ben pek ümitli değilim çünkü pek ilişki olmadı bizim bu ay ama tabi olmayınca adet birazcık Ümitlendim. Bakalim cuma günü yaptırırm belki

Yok arkadaşım yaptırmadım 4 gün geçti aslında ama biraz daha bekleyeceğim. Geçen ay da 3 gün gecikmişti. Ama bu beklemek çok stresli senin sonuç ne çok merak ediyorum

Benimde yukarida yazmistim canim belki okumamissindir:)))1gun gecikmeyle yaptirdim negatif cikti.Ama burda arkadaslarin 7-9gune kadar cikmayip sonradan cikan var bende bekliyorum bugunle 4gecti gecikmemden,pazartesiyi bekleyelim bence :)))stres yapma bende unutmaya caliaoyorum sakin olmaya calis canim :KK66:

Canim nasilsin?ne yaptin varmi bi gelisme?ben akinti yapmadan yaziyorum dunden beri kimse gormdi galiba:))

Yazmışsin zaten. Hayirlisi olsun canım. Ben pek ümitli değilim çünkü pek ilişki olmadı bizim bu ay ama tabi olmayınca adet birazcık Ümitlendim. Bakalim cuma günü yaptırırm belki

Canim nasilsin bi degisijlik varmi ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canimm selam nasilsin naptin merak ettim seni :)

Arkadaşım internet paketim bitmişti giremedim o yüzden. Bende bu pazartesi kan testi yaptırdım negatif çıktı. Bugünde adet başladı. İlk defa adetim 12 gün gecikti. Yarın doktor randevum var. Bakalim hayırlısı inşallah bir sorun yoktur. Sen ne yaptın canım nasilsin

Arkadaşım internet paketim bitmişti giremedim o yüzden. Bende bu pazartesi kan testi yaptırdım negatif çıktı. Bugünde adet başladı. İlk defa adetim 12 gün gecikti. Yarın doktor randevum var. Bakalim hayırlısı inşallah bir sorun yoktur. Sen ne yaptın canım nasilsin

Merhaba canim benim bende merak ettim seni uzulme insALLAH bebegin en kisa zamanda gelecek :) benimde 12gun doldu hal adet olamadim ama doktora bugun gittim genelik yok ayrica agir polilistil over hastasisin dedi kendiliginden zor gebe kalman bebek iatiyorsan eger catlatma tesavisini yap dedi :KK43:

Kizlar benimde adetime 10 gun var dayanamadim test yaptim cok silik cizgi cikti sizce hamile olabilirmiyim akintim cok bu ay bide

"TURKISH AIRLINES , HAFTADA 7 GÜN, GÜNDE 3 SEFER... ÜSTELIK HER TARAFA"
süper yaa

Canim guvenilir degil ben de yapmistim negatif cikmisti ayni gun uyduruk 5 liralik testlerde silik cizgi cikti. Erken gebelik testinden ziyade kanada mali olan 5 liralik test var o adetine 1 gun kala silik cizgi belli oluyor ama 20 dk bekle

Kizlar benimde adetime 10 gun var dayanamadim test yaptim cok silik cizgi cikti sizce hamile olabilirmiyim akintim cok bu ay bide

Adete 10 gun kala cikmaz ki hangi test bu? Cunku ben 8 gun kala kan testi yaptirdim doktor kizdi en erken 4 gun kala cikar dedi

Adete 10 gun kala cikmaz ki hangi test bu? Cunku ben 8 gun kala kan testi yaptirdim doktor kizdi en erken 4 gun kala cikar dedi

Oncomed markasi

gün aşırı ilişkiye girmeniz gerekiyor ve sen hemen kalkma yataktan ayaklrının ve belinin altına yastık koy yarım saat kadar yat o şekilde.adet tarihine yakın ilişkiye girince gebelik oranı azalıyor adetin bittikten sonra hemen başlayabilirsin gün aşırı devam edersin
E

kızlar ben adet 31 gordum 11den berı ılıskıye gırıyoz 22 sıne kadar gırdk devamlı hergun predictor aldım yapsam cıkarmı yoksa ay sonuna kadar bekleyım mı sızce

Merhaba arkadaşlar bugun transfer imin 11 . Gunu dondurulmus iki tane embriyom konuldu 7 . Gunden beri ucuz testlerle idrar testi yapiyorum cok silikten koyulasti az once ilk idrarimla su prediktor hassas testten aldim yaptim sonuc bu
20151226_074727(0).jpg

X