- 2 Ekim 2019
- 233
- 90
- 18
- 31
- Konu Sahibi Melissss_9394
Kızlar adetıme üç gün varken erken gebelık testı yaptım ama negatıf yanlıs olma ıhtımalı varmı?????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç döllenme varsa çıkmaya bilir adet geçince yapKızlar adetıme üç gün varken erken gebelık testı yaptım ama negatıf yanlıs olma ıhtımalı varmı?????
Geç döllenme nasıl oluyor canımGeç döllenme varsa çıkmaya bilir adet geçince yap
Bu ay geç yumurtlama olduysa yani normal döngü de 14 günde yumurtlama olur ama senin bu 14. günde değilde 20 günde felan olduysa çıkmaya bilir beklemen lazımGeç döllenme nasıl oluyor canım
Burda var silikte olsa ama erken testte niye çıkmadı bozukmuydu acaba19 mayıs bat.
15 mayıs erken gebelik yaptım negatif.
Biraz önce bununla yaptım ama aşırı silik. Doğru mudur ki.?
Bir de erken gebelik testi hiç bir arkadaşımın gebeliğinde yanıt vermedi.
CBurda var silikte olsa ama erken testte niyeva çıkmadı bozukmuydu acaba
VAllahi bilemiyorum kiBurda var silikte olsa ama erken testte niye çıkmadı bozukmuydu acaba
Tekrar yap istersen emin olmak içinC
VAllahi bilemiyorum kiBEn de silik de olsa var diye düşündüm ki kağıdında da öyle yazıyor. Ama birkaç başlıkta gezince gördüm ki silik çıkıp da gebe olmayanlar da varmış
![]()
YArın tekrar deneyeceğim artıkTekrar yap istersen emin olmak için
19 mayıs bat.
Allah size de bebişinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBAT’i beklemeniz gerekecek gibi. Allah gonlunuze gore versin insallah.
Erken gebelikte 6 gun kala, bir de tam BAT gunu yapilan yine ayni marka testte cikmisti benim gebeligim.
Allah size de bebişinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Benim bat karışıyor hep. Şöyle ki eylül ayında kimyasal gebelik geçirdim. Ve adet günleri sarpa sardı. Döngümün 35 gün sürdüğü de oldu 30 gün de 31 gün de... telefonumdaki uygulamanın hesapladığı adet tarihi 19 mayıs. Geçen ay 18 nisanda adet olmuştum. Diyorum belki doğrudur ama yine de tekrar edeceğim testi. :)
Cnm pembe duruyor cizgi ve ilk 5 - 10 dk cıktıysa vardır inşallah gebelik benimde bata 3 gün var tutuyorum kendımi test yapmamak için19 mayıs bat.
İnşallah vardırCnm pembe duruyor cizgi ve ilk 5 - 10 dk cıktıysa vardır inşallah gebelik benimde bata 3 gün var tutuyorum kendımi test yapmamak için
Ay inşallah çok teşekkür ederimHayırlı olsun erken yaptığınız için silik çıkmış aksi bir durum olmazsa bebisiniz var gibi ☺
Tabi kiAmin, cok sagolun. Bu guzel duygulari siz ve dileyen herkes yasasin isterim. ❣
İsin asli evet bebis var gorunuyor. 2-3 gune daha da koyulasabilir. Su anki heyecaninizi anliyorum, maalesef beklemekten baska bir sey gelmiyor netlik icin. Yerinizde olsam Carsamba gunu aile hekimimde kan tahlili yaptirirdim. ☺
Rabbim size de saglikli bir gebelik nasip insallah. Sonuc alinca beni de etiketler misiniz?![]()
canım benımde bat 18 mayıs 15 mayısta erken gebelık testı yaptım cıkmadı 17 mayısta bu testlerden yaptım ondada cıkmadı benım ama hala adet olmadım bakalım sen yaptınmı bugun testını gebelık var duruyor cunku19 mayıs bat.
Bugün yine yaptım yine silik çıktı hemen hemen dünkünün aynısı yanicanım benımde bat 18 mayıs 15 mayısta erken gebelık testı yaptım cıkmadı 17 mayısta bu testlerden yaptım ondada cıkmadı benım ama hala adet olmadım bakalım sen yaptınmı bugun testını gebelık var duruyor cunku