• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Predictor erken gebelik testi silik çizgi

İşte böyle yapma baktın cok sıkıldın eşimden izin şste git 1 hafta kal gel. Ara ara git gel kafan rahatlar gşdemıyorsun sevdiklerini yanına cagır. En azında cıkarsın sansın varsa git. Dikkatli ol. Sagol canım valla 5 yıldır burdayım anladığım günler cok oldu durup dururken bır seylerw hüngür hüngür anlıyorum evlenmek güzelde bir yere haps olmak güzel degil. Bana hep dua et duaya cok inanırım. Yanındakilerde esimln ailesi de beni sevmiyor çünkü canları ısteyınce gelir gider dost anne karfes aile vs kimse yok el kızıyım. Onlar için.
eşinin ailesinden hayır gören insan çok az zaten onlarda gerçekten ehline iyi insanlara düşmüşlerdir ne güzel seviniyorum öyle insanları görünce. Boşver sende onları sevme kötülerse uzak olmaları daha iyi hatta eşiğinden bile içeri girmesin öyle insanlar. Eşinle mutluysan ne mutlu sana eşine söylesen senide biraz bi yerlere götürme şansı yok mu değişiklik olur sanada valla çok üzüldüm sana hep dua edicem ❤️

İşte böyle yapma baktın cok sıkıldın eşimden izin şste git 1 hafta kal gel. Ara ara git gel kafan rahatlar gşdemıyorsun sevdiklerini yanına cagır. En azında cıkarsın sansın varsa git. Dikkatli ol. Sagol canım valla 5 yıldır burdayım anladığım günler cok oldu durup dururken bır seylerw hüngür hüngür anlıyorum evlenmek güzelde bir yere haps olmak güzel degil. Bana hep dua et duaya cok inanırım. Yanındakilerde esimln ailesi de beni sevmiyor çünkü canları ısteyınce gelir gider dost anne karfes aile vs kimse yok el kızıyım. Onlar için.
Benim eşimin aileside öyle zerre kadar hayatımıza faydaları yok ama zararları çok. Ben zaten fayda istemiyorum ama yorumları ve zararlarıda kendilerinin olsun. Aradılar eşim kalktı oraya gitti az önce kardeşi parmağını kesmiş e gel hastaneye götür diye. Babası var annesi var ama benim eşimi fedai etmişler kendilerine. Gerçekten çok isterdim iyi bi aileye iyi insanlara denk gelmek ama malesef o şans beni bulmadı

Elinden geldiğince takma onları hatta hiç takma bende hiç sevmiyorum kötülükleri faydasızlıkları çok ama inan salladım gitti Allaha havale ettim. Çünkü senin güzel canın daha kıymetli ❤️

Elinden geldiğince takma onları hatta hiç takma bende hiç sevmiyorum kötülükleri faydasızlıkları çok ama inan salladım gitti Allaha havale ettim. Çünkü senin güzel canın daha kıymetli ❤️
Sagolun canım. Hikaye uzun .... nerede baslasan nerede bitirsem. Sadece gerçekten duaya ihtiyacım var. Konuşmayı unuttum üniversite mezunu olup gelip evde oturmak cok farklı bır duygu eğitilmesi veyahut calısöak bir ortama girmek insanca yasamak benimde hakkım ama ne yapayım bunun ıpler birbirine bağlı kotu olan kazanıyor. Üzülüyorum valla ne deyim

Ayy amin 10/12 diyor uygulama beklemedeyim testler silik.. net pozitif görmedikçe inanamayacağım bekliyorum.. teşekkürler
3 dk içinde silik çıkıyorsa pozitiftir. Akşam 10dan sonra bişey yiyip içme sabaha ilk çişle yeniden test yap daha net çıkar

IMG_1512.webp

Bugün adetimin gecikmesinin 2.günü. Predictor yaptım hamile değilim dedim başta ama böyle çok hafif de olsa siliklik olunca emin olamadım. Sizce hamile miyim?

Telefonum biraz eski o yuzden duzgun cekemedim awox test 10dk sonra pembe acik renk bir cizgi ama ben regl olacakmis gibi hissediyorum kizlar. Regl olmama da 3 gün var
20260220_205801.webp

Kızlar adetime dün 3gün vardı dayanamadım predıctor yaptım üsteki bu sekılde cıkdı
Sonra gece boyu agrım oldu ama kanama vs bısey yok bu gun aksam awox yapdım alttakıde awox marka dünkinden silik cıktı beta düşmüş mü demek bu?

Eklentiler

• IMG_2ADAA846-E28D-4BC9-AED8-0785445353B8.webp
    IMG_2ADAA846-E28D-4BC9-AED8-0785445353B8.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 45
Dün gece sadece peceteye bulasan azicik kahverengi akintim oldu regl oluyorum sandim olmadim. Bugun yine bikac saaat once aynisi oldu yine baslamadi. Daha once reglim bir anda baslardi onceden akinti olmazdi. Hamilemiyim vucudum bana oyun mu oynuyor bilemedim.

Dün gece sadece peceteye bulasan azicik kahverengi akintim oldu regl oluyorum sandim olmadim. Bugun yine bikac saaat once aynisi oldu yine baslamadi. Daha once reglim bir anda baslardi onceden akinti olmazdi. Hamilemiyim vucudum bana oyun mu oynuyor bilemedim.
Test yaptınızmı

Adet gununuz ne zaman

Evet bar gozukuyor
Ya kahverengı leke yerlesme lekesı
Yada adet olacaksınız onun belırtısı
Aynısı banada oldu bende beklemedeyım
İnşallah hamileyizdir. Benim yaşımdan dolayı hamile kalmam zor o yüzden aşırı stresliyim. Az önce sol meme ucum sanki birisi gelip eliyle sıkmış gibi ağrıdı. Muhtemelen kendimi kandırıyorum. Bekleyip görücez artık.

İnşallah hamileyizdir. Benim yaşımdan dolayı hamile kalmam zor o yüzden aşırı stresliyim. Az önce sol meme ucum sanki birisi gelip eliyle sıkmış gibi ağrıdı. Muhtemelen kendimi kandırıyorum. Bekleyip görücez artık.
Kac yasındasınız
Benımde yasım var ve amhım düşük
İns hamıleyızdır hayırlısyla kolaylıkla afıyetle

Back
X