• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Predictor erken gebelik testi silik çizgi

Tanı yazması gerekiyor canım özelde de demir eksikliği anemisi diye giriyorlar mesela sgk ile ilgili işler senin haftalarında kontrol olmaz normalde onu açıklamak için mecbur yani.
Tebrik ederim sağlıkla gelsin miniğin 🤍folik asiti doğal almaya çalışsan daha iyi olur yüksek dozlar embriyo için tehlikeli. Yapay folatta çok iyi bi şey değil doktorların her söylediğini yapmaya çalışma kendin akıl süzgecinden geçir her zaman. Mesela sürekli koş koş ultrasona vs girme ingiltere Hollanda gebelikte 2/3 kere tarama yapar usg ile :) neden bizim ülkemiz sürekli usg tomo mr hepsi mantıkla değerlendirilmeli. Minicik bedene ses dalgası pek sağlıklı değil 🍀 ben şimdi gebe kalsam 12. Hafta gibi gider usg için hem organ gelişimi hem kalp hem cinsiyet hem kese hepsini bir kerede görüp çıkarım. Takviye doğal beslenirim. Tetanoz vs asla olmam :)
3 lü 4 lü testler şeker yüklemesi vs :) hepsini araştır canım. Sana bunları neden söyledim bilmiyorum ihtiyacın yoksa okumadan geçersin. Bana da dua et olur mu bat bekliyorum 🥹🤍
Ya olur mu öyle şey teşekkür ederim emek edip yazmışsınız beni düşünmüşsünüz Allah razı olsun çok teşekkür ederim hepsini ciddiye alıp değerlendirecem benim için emek verip yazmanız bile çok ince 🙏🏻 ederimm tabi gönlünüze göre olsun hayırlı sevinçli haberler alın inşallah 🥰🙏🏻 güzel düşünelim güzel olsun 🥰🙏🏻 bat adet zamanı oluyor heralde değil mi daha var mı

Ya olur mu öyle şey teşekkür ederim emek edip yazmışsınız beni düşünmüşsünüz Allah razı olsun çok teşekkür ederim hepsini ciddiye alıp değerlendirecem benim için emek verip yazmanız bile çok ince 🙏🏻 ederimm tabi gönlünüze göre olsun hayırlı sevinçli haberler alın inşallah 🥰🙏🏻 güzel düşünelim güzel olsun 🥰🙏🏻 bat adet zamanı oluyor heralde değil mi daha var mı
İnşallah kolay harika bir gebelik olsun 🍀 evet bat beklenen adet tarihi kısaltılmış hali 10 Şubat bakalım inşallah gelmez güzel haberler alırım ben de 🤍

İnşallah mutlaka haber ver güzel sevinçli haberler ver bize 🥰❤️
Sagol canım benim inşallah güzel kardeşim. Enfeksiyonun dedıgun için gıröısler korkma. İlk gebeliğin oluk oluk yesıl akıntı geldi birde hamile olduğumu bilmeden sut sarımsak buhar banyosu yapmıştım doguma kadara yesıl akımtıö vardı Allahını izni ile hic bir sey olmadı korkma ıcımı ferah tut sana tavsiyem sende gebesin kendine sevdiklerine bol bol dua et. Ic camasır usule kullan

Marka güvenilir. Bencede hamilesin canım🌸
Merhaba , sonucunuz ne çıktı acaba . Ben de az önce yaptım adetim 2 gün gecikti . Şu şekilde çıktı .

Eklentiler

• 1000201676.webp
    1000201676.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 206
İnşallah mutlaka haber ver güzel sevinçli haberler ver bize 🥰❤️
Merhaba zeynepçim bugün hastaneye gıttım kese görünüyor dedi 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi bebek daha küçücük ölçüm vs yapmadı

Merhaba zeynepçim bugün hastaneye gıttım kese görünüyor dedi 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi bebek daha küçücük ölçüm vs yapmadı
Merhaba canımm ay çok güzel Allahım sağlıkla büyümesini nasip etsin minnoşun 🥰 hayırlısıyla o güzel kalp atışınıda duyun inşallah kaçıncı haftada kese görünmüş oldu şimdi

Sagol canım benim inşallah güzel kardeşim. Enfeksiyonun dedıgun için gıröısler korkma. İlk gebeliğin oluk oluk yesıl akıntı geldi birde hamile olduğumu bilmeden sut sarımsak buhar banyosu yapmıştım doguma kadara yesıl akımtıö vardı Allahını izni ile hic bir sey olmadı korkma ıcımı ferah tut sana tavsiyem sende gebesin kendine sevdiklerine bol bol dua et. Ic camasır usule kullan
Akıntım hala devam ediyor sarıdan biraz beyaza döndü kokusuz valla geçmek bilmedi 🤦🏻‍♀️ bol bol dua ediyorum özellikle her duamda anne olmak isteyen tanıdığım tanımadığım herkese. Allahım kimin ne sıkıntısı varsa gidersin inşallah ❤️

Bu arada ruh hali değişimleriniz var mı ben çok kötüyüm 😔 bunların hormonla alakası oluyor mu acaba

Evet bir gün mutlu bir gün ağlamaklı oluyorum psikolojim bozuk
Bende öyleyim hatta var olmak istemiyorum sanki bu dünyada. Dün eşimle bi tartışma yaşadık sonunda tatlıya bağlandı ama benim için bağlanmadı öyle gıcık alıyorum ki onunla evlendiğim için ağlıcam hatta o derece böyle gitmez umarım. İnşallah geçici birşeydir

Bende öyleyim hatta var olmak istemiyorum sanki bu dünyada. Dün eşimle bi tartışma yaşadık sonunda tatlıya bağlandı ama benim için bağlanmadı öyle gıcık alıyorum ki onunla evlendiğim için ağlıcam hatta o derece böyle gitmez umarım. İnşallah geçici birşeydir
Bu yeni basladıysa hormonaldır ama dışarı cıkarsın bır sansın var cık takıl stres

Stresin dagtabilirsen dagıt cık dolas imjan varsa gez ye iç benn 4 duvar arasında bır köydeyim ne gelenım var ne gıdenım ailem Baska seherde tekim

Stresin dagtabilirsen dagıt cık dolas imjan varsa gez ye iç benn 4 duvar arasında bır köydeyim ne gelenım var ne gıdenım ailem Baska seherde tekim
Ya canım benim Allahım gönlüne kalbine ferahlık versin inşallah stresiz sinirsiz mutlu huzurlu geçsin günlerin inşallah ❤️ bende ailemle aynı şehirdeyim ama ben çok uzağım her yere dağ başında gibiyim annemlere gitmek 2 otobüs 1.5 saat sürüyor bi yere gitmek çok zor öyle kolay gidemiyorum bende bi yere havada soğuk içimde sıkılınca hiç çıkmak istemiyorum

Ya canım benim Allahım gönlüne kalbine ferahlık versin inşallah stresiz sinirsiz mutlu huzurlu geçsin günlerin inşallah ❤️ bende ailemle aynı şehirdeyim ama ben çok uzağım her yere dağ başında gibiyim annemlere gitmek 2 otobüs 1.5 saat sürüyor bi yere gitmek çok zor öyle kolay gidemiyorum bende bi yere havada soğuk içimde sıkılınca hiç çıkmak istemiyorum
İşte böyle yapma baktın cok sıkıldın eşimden izin şste git 1 hafta kal gel. Ara ara git gel kafan rahatlar gşdemıyorsun sevdiklerini yanına cagır. En azında cıkarsın sansın varsa git. Dikkatli ol. Sagol canım valla 5 yıldır burdayım anladığım günler cok oldu durup dururken bır seylerw hüngür hüngür anlıyorum evlenmek güzelde bir yere haps olmak güzel degil. Bana hep dua et duaya cok inanırım. Yanındakilerde esimln ailesi de beni sevmiyor çünkü canları ısteyınce gelir gider dost anne karfes aile vs kimse yok el kızıyım. Onlar için.

Back
X