• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Predictor erken gebelik testi silik çizgi

Birgebeningünlüğü Ovuluasyon testlerinin içinden çıkan kaset gebelik testlerinden yaptım sabah idrarla biraz zaman geçince böyle oldu. Reglim 2 gün gecikti. Acaba kuruma çizgisi mi? Net belli olsun diye siyah beyaz yaptım görüntüyü. Bir yerde okudum testi yıkayın diye yıkadım bozuldu test gitti çizgiler😂

Eklentiler

• 195C0BBB-0F1C-4393-BC23-9A607FE3762B.webp
    195C0BBB-0F1C-4393-BC23-9A607FE3762B.webp
    109,9 KB · Görüntüleme: 97
Birgebeningünlüğü Ovuluasyon testlerinin içinden çıkan kaset gebelik testlerinden yaptım sabah idrarla biraz zaman geçince böyle oldu. Reglim 2 gün gecikti. Acaba kuruma çizgisi mi? Net belli olsun diye siyah beyaz yaptım görüntüyü. Bir yerde okudum testi yıkayın diye yıkadım bozuldu test gitti çizgiler😂
Canım dağılmış çok çizgi ben bilemedim inşallah vardır

Kan nezaman vermeliyim son regl 31 ocaktı
Sağlık ocağı yakınsa, 2 gün arayla 2-3 kez ver artışa bak. Ben tam regl günü verdim yanlış değilsem. Bi kaç kez takip ettim. Sata göre 5 küsür hafta olunca da doktora gittim. Mart başı, ikinci haftasının sonunda muayene için uygun 6 hafta oluyor yanlış değilsem. Kan için de dediğim gibi. Şimdi versen de çıkar. İki günlük 2 katı artış iyi mi ona bakmak lazım

Sağlık ocağı yakınsa, 2 gün arayla 2-3 kez ver artışa bak. Ben tam regl günü verdim yanlış değilsem. Bi kaç kez takip ettim. Sata göre 5 küsür hafta olunca da doktora gittim. Mart başı, ikinci haftasının sonunda muayene için uygun 6 hafta oluyor yanlış değilsem. Kan için de dediğim gibi. Şimdi versen de çıkar. İki günlük 2 katı artış iyi mi ona bakmak lazım
Değer iyice yükselsin stres yapmiyim diye bekliyorum 10lar 20ler yerine 5-6binlerden baslamak daha mi mantikli???

Değer iyice yükselsin stres yapmiyim diye bekliyorum 10lar 20ler yerine 5-6binlerden baslamak daha mi mantikli???
Yok 5 binler zaten kese zamanı oluyor. Yolk sac da görünür tahminim o değerlere. İlk verdiğimde 600 ikincisi 1300dü. Daha bakmadım haftayı bekledim. Sen bilirsin ama mantıklı olmuyor pek

Kızlar sizce var mı bat 26 Şubat

Eklentiler

• IMG_4515.webp
    IMG_4515.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 72
Ben sağlık ocağında verdim 7. Gün tekrar verdim bence 2 gün arayla verip o strese girmeye gerek yok aile hekimim öyle dedi. Zaten 7.8. Güm verdiğinde 8 kat arttıysa tamam. O strese girmeyin derim

arkadaşlar öncelikle ben bir vajinusmus hastasıydım ilişki yaşayamıyordum sürekli deniyorduk olmuyordu bu ay reglim bittikten 2 gün sonra denedik ve başardım atlatmayı. Yaşadığım ilişki üstünden 3 gün geçti ve sol kasığımda ara ara kramplar giriyor özellikle sabah saatleri ve akşam yattığımda mide bulantım oluyor yani reglden sonra ki ilişkide hemen tutmaz biliyorum ama okuduğum yorumlar kafamı karıştırdı bugün test aldım yaptım negatif ve bişey dikkatimi çekti idrarımda küçük beyaz tortular vardı göğüslerimde herhangi bir hassasiyet yok acaba üşüttümmü diye düşünüyorum ama kafam çok karışık ne yapmalıyım sizce daha önce başına böyle belirtiler gelen oldu mu

Kızlar selam 2 ay önce hamileydim ama dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı, sol tüpümdede yapışıklık varmış ve başarılı bir şekilde açılmış, doktor sol tüpün sağlıklı demişti. Adetime 5 gün var ama evde test vardı dayanamadım test yaptım çok silik çizgi var gibi yoksa aklım bana oyun mu oynuyor bakarmısınız 🤦🏼‍♀️

Eklentiler

• IMG_0514.webp
    IMG_0514.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_0516.webp
    IMG_0516.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_0515.webp
    IMG_0515.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar selam 2 ay önce hamileydim ama dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı, sol tüpümdede yapışıklık varmış ve başarılı bir şekilde açılmış, doktor sol tüpün sağlıklı demişti. Adetime 5 gün var ama evde test vardı dayanamadım test yaptım çok silik çizgi var gibi yoksa aklım bana oyun mu oynuyor bakarmısınız 🤦🏼‍♀️
Yumurtlama üstünden kaç gün geçti var gibi bence hemen gidip kan baktırın

Back
X