- Emoji Skoru
- 40
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi Zeynepp777
39 yaşındayım. Daha 1 bucuk ay once evlendim.Kac yasındasınız
Benımde yasım var ve amhım düşük
İns hamıleyızdır hayırlısyla kolaylıkla afıyetle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
39 yaşındayım. Daha 1 bucuk ay once evlendim.Kac yasındasınız
Benımde yasım var ve amhım düşük
İns hamıleyızdır hayırlısyla kolaylıkla afıyetle
Bazen ne kadr istesekde olmayınca olmuyor cok zor yasayan bılır elbette ama eldende bısey gelmıyor maalesef39 yaşındayım. Daha 1 bucuk ay once evlendim.
Canım dağılmış çok çizgi ben bilemedim inşallah vardırBirgebeningünlüğü Ovuluasyon testlerinin içinden çıkan kaset gebelik testlerinden yaptım sabah idrarla biraz zaman geçince böyle oldu. Reglim 2 gün gecikti. Acaba kuruma çizgisi mi? Net belli olsun diye siyah beyaz yaptım görüntüyü. Bir yerde okudum testi yıkayın diye yıkadım bozuldu test gitti çizgiler![]()
39 yaşındayım. Daha 1 bucuk ay once evlendim.![]()
Bu sabah çizgi belirginleşti.İlk haftalarda bağışıklık düşüyor daha kolay etkileniyoruz. Toparlarsın ama merak etme5+larda kese görünür
![]()
Maşşallah iyiye işaret :) değerin artmış demekBu sabah çizgi belirginleşti.
Kan nezaman vermeliyim son regl 31 ocaktıMaşşallah iyiye işaret :) değerin artmış demek
Sağlık ocağı yakınsa, 2 gün arayla 2-3 kez ver artışa bak. Ben tam regl günü verdim yanlış değilsem. Bi kaç kez takip ettim. Sata göre 5 küsür hafta olunca da doktora gittim. Mart başı, ikinci haftasının sonunda muayene için uygun 6 hafta oluyor yanlış değilsem. Kan için de dediğim gibi. Şimdi versen de çıkar. İki günlük 2 katı artış iyi mi ona bakmak lazımKan nezaman vermeliyim son regl 31 ocaktı
Değer iyice yükselsin stres yapmiyim diye bekliyorum 10lar 20ler yerine 5-6binlerden baslamak daha mi mantikli???Sağlık ocağı yakınsa, 2 gün arayla 2-3 kez ver artışa bak. Ben tam regl günü verdim yanlış değilsem. Bi kaç kez takip ettim. Sata göre 5 küsür hafta olunca da doktora gittim. Mart başı, ikinci haftasının sonunda muayene için uygun 6 hafta oluyor yanlış değilsem. Kan için de dediğim gibi. Şimdi versen de çıkar. İki günlük 2 katı artış iyi mi ona bakmak lazım
Yok 5 binler zaten kese zamanı oluyor. Yolk sac da görünür tahminim o değerlere. İlk verdiğimde 600 ikincisi 1300dü. Daha bakmadım haftayı bekledim. Sen bilirsin ama mantıklı olmuyor pekDeğer iyice yükselsin stres yapmiyim diye bekliyorum 10lar 20ler yerine 5-6binlerden baslamak daha mi mantikli???
Satürülasyon yapar mısnız ben görüyorum ama burda kalite düşüyorKızlar sizce var mı bat 26 Şubat
Ben sağlık ocağında verdim 7. Gün tekrar verdim bence 2 gün arayla verip o strese girmeye gerek yok aile hekimim öyle dedi. Zaten 7.8. Güm verdiğinde 8 kat arttıysa tamam. O strese girmeyin derimDeğer iyice yükselsin stres yapmiyim diye bekliyorum 10lar 20ler yerine 5-6binlerden baslamak daha mi mantikli???
Yumurtlama üstünden kaç gün geçti var gibi bence hemen gidip kan baktırınKızlar selam 2 ay önce hamileydim ama dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı, sol tüpümdede yapışıklık varmış ve başarılı bir şekilde açılmış, doktor sol tüpün sağlıklı demişti. Adetime 5 gün var ama evde test vardı dayanamadım test yaptım çok silik çizgi var gibi yoksa aklım bana oyun mu oynuyor bakarmısınız![]()
Yumurtlama üstünden kaç gün geçti var gibi bence hemen gidip kan baktırın
27 Şubattı yumurtlama günü.Yumurtlama üstünden kaç gün geçti var gibi bence hemen gidip kan baktırın