Prodictor en iyi gebelik testlerinden yanılma pek olmaz canım birde baksana bariz pembe çizgi ve net bence hamilesin hayırlı olsun canım benimMerhabalar ben yeni üyeyim ve bir konuda fikrinize ihtiyacım var bugün bat ımın gecikmesinin 4. Günü adetlerim düzenlidir normalde fakat korunmayı bıraktıktan sonra 4 gün gecikme bi iki kez yaşamıştım.dün predictor erken gebelik testiyle ikinci çizgi silik çıktı sizce hamilemiyimdir?göğüslerimin özellikle dış çevresi aşırı sert ve ağrılı.kasıklarım adet olacak gibi ağrıyor sanki bükülüyor.sürekli uyku halim var.bu test güvenilir mi daha önce kullananlar var mı?
Kuzum kuruma çizgisi gibi gördüm ben
Ayyy bilemedim ki inan ki canım şey yapsana suya tut on saniye bak bakalım silincek miAma ilk 5 dk içinde çektim
En güvenilir olanlardan son iki gebeliğimi de çok erken dönemlerde bununla öğrendimMerhabalar ben yeni üyeyim ve bir konuda fikrinize ihtiyacım var bugün bat ımın gecikmesinin 4. Günü adetlerim düzenlidir normalde fakat korunmayı bıraktıktan sonra 4 gün gecikme bi iki kez yaşamıştım.dün predictor erken gebelik testiyle ikinci çizgi silik çıktı sizce hamilemiyimdir?göğüslerimin özellikle dış çevresi aşırı sert ve ağrılı.kasıklarım adet olacak gibi ağrıyor sanki bükülüyor.sürekli uyku halim var.bu test güvenilir mi daha önce kullananlar var mı?
Başka testiniz varsa yarın da onu deneyin derim,yine çizgi çıkarsa kan verin.En iyi markalardan biri çünkü predictor.İnşallah vardırTuttum canım silinmedi bunlar dan önce freely marka yaptım pozitif verdi emin olamayıp bunları yaptım peşine
Bu test pozitif görünüyor balımKızlar bu da Predictor Early. Bakabilir misiniz?
Ay. Dünden beri 3 tane test yaptım. Bugün kan verdim. Yine de dayanamadım. İnşallah öyledirBu test pozitif görünüyor balım
Bende qz önce freeely yaptim 5 30 gibi sanki cikmadi filtre yaoinca belli oluyor ama sizin var gibiAy bu da benim freely im bugün Yaptım ama çok yalancı çıkarıyor diyorlar ya
Ay bu da benim freely im bugün Yaptım ama çok yalancı çıkarıyor diyorlar ya
Ayyy inşallah vardır canım benim 3 testte pozitifse zaten kesin varAy. Dünden beri 3 tane test yaptım. Bugün kan verdim. Yine de dayanamadım. İnşallah öyledir
Biraz akıntı ve kasık ağrısı var. Göğüslerim de böyle biraz kendini salmış gibi hissediyorum ama belki de öyle istediğim içindir. Regl belirtilerine de çok benziyor. Bilemiyorum kiAyyy inşallah vardır canım benim 3 testte pozitifse zaten kesin varya sizde belirti ne var benim adetime 4 gün var hiç belirtim yok ya göğüslerim dahi sismedi arada sızlama vurup gidiyo birde kasıklarıma batma ağrı oluyo arada oluyo ikisi de
Kan sonucunuz çıktı mıBiraz akıntı ve kasık ağrısı var. Göğüslerim de böyle biraz kendini salmış gibi hissediyorum ama belki de öyle istediğim içindir. Regl belirtilerine de çok benziyor. Bilemiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?