• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Predictor erken gebelik ikinci cizgi silik

Bende az önce yaptim predictor erken gebelik testi ile 3 dakika sonra cok hafif bi sekilde ikinci cizgi cikti. Adetim 2 gün gecikti diger normal testlerde cikmiyo ama. Eki Görüntüle 2576100
Bence kan vermelisin canım, günün geçtiğine göre kan değerinin yükselmiş olması lazım. Erken gebelik testine göre baya silik çıkmış çünkü geç döllenme olabiliri.

Insallah ya 💕💕 yarin ilk isim kan tahlili vermek
Özel hastanelerde doktoruma muane olmadan kan testi yaptira biliyomuyum. Bi bilginiz varmi.
Bazı özel hastahaneler doktor istemeden test yapıyor ama bazıları yapmıyor. Hastahaneden hastahaneye değişen bir durum. Bunu telefonla arayarak öğrenebilirsiniz.
Mesela benim yaşadığım şehirde güven tıp adında özel bir laboratuvar var. Orda direkt gidip isteğiniz herşeyi yaptırıp 2 saate sonucu alıyorsunuz.
Onun dışında kadın doğumu olan özel ya da devlet herhangi bir hastahanenin acilinde de doktor muayenesi olmadan hcg bakarlar.

Bazı özel hastahaneler doktor istemeden test yapıyor ama bazıları yapmıyor. Hastahaneden hastahaneye değişen bir durum. Bunu telefonla arayarak öğrenebilirsiniz.
Mesela benim yaşadığım şehirde güven tıp adında özel bir laboratuvar var. Orda direkt gidip isteğiniz herşeyi yaptırıp 2 saate sonucu alıyorsunuz.
Onun dışında kadın doğumu olan özel ya da devlet herhangi bir hastahanenin acilinde de doktor muayenesi olmadan hcg bakarlar.
Tesekkür ederim. Yarin bi gidip sorayim yapiyolarmi diye yoksa doktorumun yanina giderim.

Bugun hastaneye gittim. Kese belki gorunur diye ama henuz goremedik. Ya normal mi bu? Haftaya cuma yine gidecegim dr cagirdi

Merhaba benimde adetime 4gün var ve test yaptim sonuç böyle sizce hamilelik varmi? sanki cok silik bir cizgi var ama emin degilim

Eklentiler

• IMG_20200129_144607.jpg
    IMG_20200129_144607.jpg
    113,3 KB · Görüntüleme: 346
Back