Predictor erken gebelik ikinci cizgi silik

Arkadaslar tekrar merhaba bugun adetime 1 gun var ve betahcg testi yaptirdim 5.07 cikti. Idrar testimde de silik cizgi cikmisti kanda da muğlak bir deger cıktı. Galiba hamile degilim. Boyle olup hamile oldugunu ogrenen oldu mu?

Arkadaslar tekrar merhaba bugun adetime 1 gun var ve betahcg testi yaptirdim 5.07 cikti. Idrar testimde de silik cizgi cikmisti kanda da muğlak bir deger cıktı. Galiba hamile degilim. Boyle olup hamile oldugunu ogrenen oldu mu?
Canım doktorla görüştun mu 5 üstü gebelik var anlamına geliyor

Tuhaf bir durum. Hem idrarda hem kan testinde arada birakti beni. Doktorla gorusmedim. Adetim daha gecmedi gecsin bi test daha yapacagim adet olmazsam. Ben sadecr bu tarz bi durumla karşılaşan oldu mu diye metak ettim ?

Tuhaf bir durum. Hem idrarda hem kan testinde arada birakti beni. Doktorla gorusmedim. Adetim daha gecmedi gecsin bi test daha yapacagim adet olmazsam. Ben sadecr bu tarz bi durumla karşılaşan oldu mu diye metak ettim ?
Canım regl geçmediği için daha yükselebilir. Mesela benimde bundan önce ikinci silik çıktı, kan değerimde 12 idi doktor düşük değer dedi. Regl 3 gün geçti ve regl oldum kimyasal gebelik geçirmiş oldum yani. Ama değerin yükselebilir sabırla bekle istersen...

Bende kimyasal dan supheleniyorum. Gec dollenme olmamistir cunku ov testi yaptim. Gununde birlesme oldu. Ov testiden 14 gun gecti. Benimde muhtemel kimyasal yada hic gebelik yo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…