- 28 Kasım 2019
- 54
- 21
- 3
- 35
- Konu Sahibi DILARAYILMAZER
-
Rica ederim canımArada kaldim var mi yok mu emin olamadim. Hayirlsii olsun cnm tesekkur ederim cevap verdigin icin
Ya ins yaBencede hamilelik var
Canım doktorla görüştun mu 5 üstü gebelik var anlamına geliyorArkadaslar tekrar merhaba bugun adetime 1 gun var ve betahcg testi yaptirdim 5.07 cikti. Idrar testimde de silik cizgi cikmisti kanda da muğlak bir deger cıktı. Galiba hamile degilim. Boyle olup hamile oldugunu ogrenen oldu mu?
Canım regl geçmediği için daha yükselebilir. Mesela benimde bundan önce ikinci silik çıktı, kan değerimde 12 idi doktor düşük değer dedi. Regl 3 gün geçti ve regl oldum kimyasal gebelik geçirmiş oldum yani. Ama değerin yükselebilir sabırla bekle istersen...Tuhaf bir durum. Hem idrarda hem kan testinde arada birakti beni. Doktorla gorusmedim. Adetim daha gecmedi gecsin bi test daha yapacagim adet olmazsam. Ben sadecr bu tarz bi durumla karşılaşan oldu mu diye metak ettim ?
Bende kimyasal dan supheleniyorum. Gec dollenme olmamistir cunku ov testi yaptim. Gununde birlesme oldu. Ov testiden 14 gun gecti. Benimde muhtemel kimyasal yada hic gebelik yoCanım regl geçmediği için daha yükselebilir. Mesela benimde bundan önce ikinci silik çıktı, kan değerimde 12 idi doktor düşük değer dedi. Regl 3 gün geçti ve regl oldum kimyasal gebelik geçirmiş oldum yani. Ama değerin yükselebilir sabırla bekle istersen...
Hiç üzülme sağlıksızsa baştan olmasın zaten, ben hep hayırlısını istedim Allah'tan...Bende kimyasal dan supheleniyorum. Gec dollenme olmamistir cunku ov testi yaptim. Gununde birlesme oldu. Ov testiden 14 gun gecti. Benimde muhtemel kimyasal yada hic gebelik yo
Bende aynisini dusunuyorum. Hayirisiyla olsun diye dua ediyorum. Herseyin basi hayirlisiHiç üzülme sağlıksızsa baştan olmasın zaten, ben hep hayırlısını istedim Allah'tan...
Geç döllenme gibi duruyor. Hemen bir kana gidin.Bende az önce yaptim predictor erken gebelik testi ile 3 dakika sonra cok hafif bi sekilde ikinci cizgi cikti. Adetim 2 gün gecikti diger normal testlerde cikmiyo ama. Eki Görüntüle 2576100
Insallah yaMuhtemelen geç döllenme ile gebesiniz, tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?