Merhaba ben o test ile adetime 3 gün kala öğrenmiştim.Adetim 26-27 günde olur, bu aya kadar ovulasyon ile takip yapıyordum bu ay artık bıraktım umutsuzdum artık,yani yumurtlama gününü tam net bilmiyorum ama adetin 23.günü batma şeklinde kasık ağrım oldu, 24. günde aynı ağrılar oldu, kimyasal gebelik geçirdim iki ay önce aynı ağrılardı. Bu gün döngünün 26.günü adet olmadım ama iki gün önce predictor early yaptım negatif çıktı internetten almıştım. Bu arada adete 4 gün kala ve üç gün kala sadece silince peçeteye açık uçuk pembe leke geldi. Üç gün böyle ara sıra silince sadece geldi. Bu gün hiç yokAdet olacak gibi hissetmiyorum. Bu test yalancı silik çizgi çıkarıyor peki yalancı negatif çıkmış olabilir mi???
Merhaba ben o test ile adetime 3 gün kala öğrenmiştim.ama negatifte yanılma payı var mı bilemedim
Canım şöyle söyleyebilirim adetin 14. günü son ilişki oldu geç yumurtlama olsa diyorum bilemiyorum. Adetim düzenli olduğu İçin geç döllenme olmaz diye düşünüyorum. Ama hormonlar işte belki iki defa yumurtlama olduŞey diye düşünüyorum negatifte erken olduğu için negatif çıkabiliyor ya pozitif daha garanti geliyo bana her zaman
Adetim düzenli o yüzden geç yumurtlama olmuş olabilir mi hiç fikrim yokOlabilir, birkaç gün gecikince normal testlerden alıp yapın.
Belli olmuyor bu işler.Adetim düzenli o yüzden geç yumurtlama olmuş olabilir mi hiç fikrim yok
Test mi yanlıştı geç döllenme mi olmuştu peki ? İnşallah benimde öyledirPredictor bende hamile olduğum halde battan 3 gun önce negatif çıkarmıştı battan 3 gün sonra kanda öğrendim çünkü hiçbir gebelik testinde çıkmıyordu ben de 22 23 günde bir adet olurdum o zamanlar
Olabilir. Kan testi verip net bir sekilde ogrenebilirsinizAdetim 26-27 günde olur, bu aya kadar ovulasyon ile takip yapıyordum bu ay artık bıraktım umutsuzdum artık,yani yumurtlama gününü tam net bilmiyorum ama adetin 23.günü batma şeklinde kasık ağrım oldu, 24. günde aynı ağrılar oldu, kimyasal gebelik geçirdim iki ay önce aynı ağrılardı. Bu gün döngünün 26.günü adet olmadım ama iki gün önce predictor early yaptım negatif çıktı internetten almıştım. Bu arada adete 4 gün kala ve üç gün kala sadece silince peçeteye açık uçuk pembe leke geldi. Üç gün böyle ara sıra silince sadece geldi. Bu gün hiç yokAdet olacak gibi hissetmiyorum. Bu test yalancı silik çizgi çıkarıyor peki yalancı negatif çıkmış olabilir mi???
Pozitif çıkmış ama siz yine de kan verip öyle sevinin ya da iki gün sonra tekrar test yapıp koyulaşmasını takip edinMerhaba benim de bat a 4 gün kala predictor yaptım silik çıktı ilk defa böyle silik çıktı yorumlayabilir misiniz kafam karıştı
Ya o kadar mutlu oldum ki yazdıklarınıza çok teşekkür ederim umut doldumBenimkinde doğru sonuç verdi. Sizde de öyle olur.
Pozitif çıkmış ama siz yine de kan verip öyle sevinin ya da iki gün sonra tekrar test yapıp koyulaşmasını takip edinYüksek ihtimalle hamilesiniz tebrik ederim
Merhabalar, umarım hamilesinizdirBir fotoğraf daha koyayım bu daha belirgin sanki