- 9 Mart 2022
- 8.267
- 6.287
Ohh mis gibi değerlendirin hemen propolisi güzel haberlerle gelin inşallahEvde de var propolis yaşasın çok teşekkür ederiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh mis gibi değerlendirin hemen propolisi güzel haberlerle gelin inşallahEvde de var propolis yaşasın çok teşekkür ederiz
Eşim hemen yedi bende yedim çok teşekkür ederiz inşallah güzel haber gelince sizinle de paylaşacağımOhh mis gibi değerlendirin hemen propolisi güzel haberlerle gelin inşallah
Şifa olsun inşallah bekliyorum dua edicemEşim hemen yedi bende yedim çok teşekkür ederiz inşallah güzel haber gelince sizinle de paylaşacağım
Amin inşallah isteyen herkeseÇok üzüldüm negatif çıkmasına umarım bir gün hepimiz pozitifi görür dünyaya sağlıklı evlatlar getiririz rabbim tez vakitte nasip etsin amin
Kesinlikle öyle allah isteyen herkese versin sizdende inşallah mutlu haberlerinizi alırız tez zamanda Allah büyük ama derler ki çevremde kafaya çok takma takarsan gercekten olmuyor diye cok duydum sanırım artık oluruna bırakıcam stres gerçekten en büyük etkenHer ay yeni bir umut bizim için,Rabbim en hayırlı zamanı bilendir,nasip etmeyeceği şeyi kuluna istetmezmiş
Bunun en büyük ispatı benim emin olun 2 sene sebepsiz yere hamile kalamadım her türlü test film vs hepsi temizdi , kendi isteğimizle aşılamalar tüp bebekler yaptırdık nafile,ve artık olmazsa da napalım dediğim ay hamile kaldım inanamadım, 5 haftalık düşük yaptım ve kürtajdan sonraki ay tekrar hamile kaldım kızım dünyaya geldi birkaç gün sonra 3 yaşına girecek inşAllah Biz nasıl olsa olmaz derken yaklaşık 9 ay önce işk denemede hamile kaldım ,yine düştü 5 haftalık tekrar kürtaj, hemen arkasından tekrar hamile kaldım yine hüsran 8 haftalık düşük. 5 aydır da yine eskisi gibi kafama taktığım için olmuyor mesela, çok istediğim oraya adapte olduğum için adetim bile erken geldi ve lekelenme şeklinde doktora gittim hiçbir sorun yok. Tek sorun STRES . Bir an önce akışına bırakmalıyız gün takibi va bunlar malesef bizi daha da strese sokuyor .Kesinlikle öyle allah isteyen herkese versin sizdende inşallah mutlu haberlerinizi alırız tez zamanda Allah büyük ama derler ki çevremde kafaya çok takma takarsan gercekten olmuyor diye cok duydum sanırım artık oluruna bırakıcam stres gerçekten en büyük etken
Ay hadi inşallahOhh mis gibi değerlendirin hemen propolisi güzel haberlerle gelin inşallah
O kadar haklısınız ki tanıdığım birisi yıllarca gebe kalamadı tüp bebek aşılama vs çok uğraştılar düşük kürtaj yaşadı sonunda rabbim bir evlat nasip etti ikinci daha ilkini emzirirken kendiliğinden oluverdi çok şaşırdılar şimdi iki evladı da sağlıklı umarım sizden de böyle güzel haberler alırız dua ediyorumBunun en büyük ispatı benim emin olun 2 sene sebepsiz yere hamile kalamadım her türlü test film vs hepsi temizdi , kendi isteğimizle aşılamalar tüp bebekler yaptırdık nafile,ve artık olmazsa da napalım dediğim ay hamile kaldım inanamadım, 5 haftalık düşük yaptım ve kürtajdan sonraki ay tekrar hamile kaldım kızım dünyaya geldi birkaç gün sonra 3 yaşına girecek inşAllah Biz nasıl olsa olmaz derken yaklaşık 9 ay önce işk denemede hamile kaldım ,yine düştü 5 haftalık tekrar kürtaj, hemen arkasından tekrar hamile kaldım yine hüsran 8 haftalık düşük. 5 aydır da yine eskisi gibi kafama taktığım için olmuyor mesela, çok istediğim oraya adapte olduğum için adetim bile erken geldi ve lekelenme şeklinde doktora gittim hiçbir sorun yok. Tek sorun STRES . Bir an önce akışına bırakmalıyız gün takibi va bunlar malesef bizi daha da strese sokuyor .
Çok teşekkür ederimŞifa olsun inşallah bekliyorum dua edicem
Yaşadıkların için üzüldüm ama herseyde Bi hayır vardir işte gerçekten stres en büyük etken kesinlikle katılıyorum aynı şekilde bende oyle doktora gittim herhangi bi problemim olmadigibi soyledi.kızınıda Allah bağışlasın maşallah ben adetime 2 gün varken test yaptırdım kan testi negatif çıktı bugün de adetim gecti şuan 2 gün hamile oldugumu düşünmeden adetimi bekliyorum çünkü kendimi adet olacakmış gibi hazırladım zaten olsaydı 2 gün önceden teste çıkardı artık hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin bebiş❤Bunun en büyük ispatı benim emin olun 2 sene sebepsiz yere hamile kalamadım her türlü test film vs hepsi temizdi , kendi isteğimizle aşılamalar tüp bebekler yaptırdık nafile,ve artık olmazsa da napalım dediğim ay hamile kaldım inanamadım, 5 haftalık düşük yaptım ve kürtajdan sonraki ay tekrar hamile kaldım kızım dünyaya geldi birkaç gün sonra 3 yaşına girecek inşAllah Biz nasıl olsa olmaz derken yaklaşık 9 ay önce işk denemede hamile kaldım ,yine düştü 5 haftalık tekrar kürtaj, hemen arkasından tekrar hamile kaldım yine hüsran 8 haftalık düşük. 5 aydır da yine eskisi gibi kafama taktığım için olmuyor mesela, çok istediğim oraya adapte olduğum için adetim bile erken geldi ve lekelenme şeklinde doktora gittim hiçbir sorun yok. Tek sorun STRES . Bir an önce akışına bırakmalıyız gün takibi va bunlar malesef bizi daha da strese sokuyor .
İnşAllah hepimiz bu güzel haberi alırız tez zamanda , her nasip zamanına esirdir. biraz kendi haline bıraksak bazı şeyleri, kendimize bu kadar zorlaştırmayacağız hayatı ama bazen insanın elinde olmuyor işte. En doğru zamanda güneş gibi doğacaklar hayatımıza buradaki herkes adına çok inanıyorumO kadar haklısınız ki tanıdığım birisi yıllarca gebe kalamadı tüp bebek aşılama vs çok uğraştılar düşük kürtaj yaşadı sonunda rabbim bir evlat nasip etti ikinci daha ilkini emzirirken kendiliğinden oluverdi çok şaşırdılar şimdi iki evladı da sağlıklı umarım sizden de böyle güzel haberler alırız dua ediyorum
Çok teşekkür ederim Aynen öyle, Rabbim bizlere her şeyin biz zamanı var ,her şeyi size en hayırlı zamanda veriyorum diyor ama biz aciz kullarız işte hemen olsun istiyoruz ,stres üretiyoruz resmen ama kendimize yapıyoruz. Gebeliğim yüksek riskli gebelik kategorisinde malesef ,perinatoloji takipliyim ,bilenler ben olsam kesinlikle 2. Yi düşünmem diyor ama insan içindeki annelik isteğini asla bastıramıyor buradaki herkesi öyle anlıyorum ki.. Bir an evvel stresten arınıp oluruna bırakalım ben eminim siz de en kısa zamanda güzel haberi alacaksınızYaşadıkların için üzüldüm ama herseyde Bi hayır vardir işte gerçekten stres en büyük etken kesinlikle katılıyorum aynı şekilde bende oyle doktora gittim herhangi bi problemim olmadigibi soyledi.kızınıda Allah bağışlasın maşallah ben adetime 2 gün varken test yaptırdım kan testi negatif çıktı bugün de adetim gecti şuan 2 gün hamile oldugumu düşünmeden adetimi bekliyorum çünkü kendimi adet olacakmış gibi hazırladım zaten olsaydı 2 gün önceden teste çıkardı artık hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin bebiş❤
Evet çok haklısınız kendi haline bırakamıyoruz sanki bizim kontrolümüzdeymiş gibi oysa ki rabbim ne derse o oluyor bu ay salacağım ya cidden olursa olur olmazsa takdiri ilahi bende bir gün hepimizin sağlıklı evlatları olacağına inanıyorum herkese dua ediyorumİnşAllah hepimiz bu güzel haberi alırız tez zamanda , her nasip zamanına esirdir. biraz kendi haline bıraksak bazı şeyleri, kendimize bu kadar zorlaştırmayacağız hayatı ama bazen insanın elinde olmuyor işte. En doğru zamanda güneş gibi doğacaklar hayatımıza buradaki herkes adına çok inanıyorum
Kafanızı başka şeylerle meşgul edin hissediyorum ki işe yarayacaktır bize de müjdeli haberi verirsiniz inşAllah, bol bol dua edicemEvet çok haklısınız kendi haline bırakamıyoruz sanki bizim kontrolümüzdeymiş gibi oysa ki rabbim ne derse o oluyor bu ay salacağım ya cidden olursa olur olmazsa takdiri ilahi bende bir gün hepimizin sağlıklı evlatları olacağına inanıyorum herkese dua ediyorum
Ya şahanesiniz çok teşekkür ederimKafanızı başka şeylerle meşgul edin hissediyorum ki işe yarayacaktır bize de müjdeli haberi verirsiniz inşAllah, bol bol dua edicem
Sizler de öyle , yolladık bakalım pozitif enerjileri evreneYa şahanesiniz çok teşekkür ederim