Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu test başarılı bir testtir ben hiç hatalı sonuç verdiğine denk gelmedim negatifse asla ikinci çizgi silik de olsa belirmez vaktinden çok erken yapmadıysanız eğer pozitifin negatif göstermez. Negatif ise de asla ikinci çizgi çıkarmazKızlar predictor early yalancı pozitif çıkaran oldu mu hiç?
İçime su serptiniz inşallah kanda da çıkarBu test başarılı bir testtir ben hiç hatalı sonuç verdiğine denk gelmedim negatifse asla ikinci çizgi silik de olsa belirmez vaktinden çok erken yapmadıysanız eğer pozitifin negatif göstermez. Negatif ise de asla ikinci çizgi çıkarmaz
Çok kaliteli bir test ben de az önce predictor express yaptım gecikmemin 7. Günü direk pembe çizgiyi gördümKızlar predictor early yalancı pozitif çıkaran oldu mu hiç?
Benim belli belirsizÇok kaliteli bir test ben de az önce predictor express yaptım gecikmemin 7. Günü direk pembe çizgiyi gördümSizinki nasıl foto atın bakalımm
Atin bakalim resmini
Benim de böyle cıktı şimdi kan veremeye gideceğimBenim belli belirsiz
Yok canım yanılttı yani 350 tl verdiğimiz test yanlış çıktıBenim de böyle cıktı şimdi kan veremeye gideceğimSiz de bence kan verin predictor iyi bir test ilk 5 dk çıktıysa pozitif olma ihtimali çok yüksek
![]()
Hadi yaaa tüh çok kötüYok canım yanılttı yani 350 tl verdiğimiz test yanlış çıktı![]()
Bu testi tavsiye etmıyorsunuz o zamanYok canım yanılttı yani 350 tl verdiğimiz test yanlış çıktı![]()
Bende onunla silik gördüm kan verdim 6.9 çıkmıştı şu an 7 haftalık olduk maşallahKızlar predictor early yalancı pozitif çıkaran oldu mu hiç?
Var n’aptınız sonuç neKızlar sizce bu testte isaretlediğim yerde çizgi varmı adetime 4 gün var