- 22 Ekim 2024
- 20
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi elisstyles
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayağı kenarda kalmış ama gözüküyor inşallah vardır kuzum Allah kalbine göre versin 3 gün sonra tekrar yap bi bakalımmerhaba reglime 6 gün var. bu sabah erken gebelik testi yaptığımda ince kırmızı ikinci çizgi gördüm. resimde gözüküyor mu emin değilim ama siz de görüyor musunuz diye sormak istedim
Ay az önce başka bi postta senn testin nerdeyse aynısı biri paylaşmış kan vermiş 10.19 çıkmış koş git kan verevet bana da çok kenarda geldi hatalı mı bilemedim ondan. çok teşekkür ederim
Çok kenarda biryerde var en sağda ama yeri orası değil. Yani öyle çıkmamalıydı. C ve T çizgisinin arası bu kadar açık olmuyor normalde. Bilemedim. Başka bir test daha yapmalı.merhaba reglime 6 gün var. bu sabah erken gebelik testi yaptığımda ince kırmızı ikinci çizgi gördüm. resimde gözüküyor mu emin değilim ama siz de görüyor musunuz diye sormak istedim
Bak o kişininde böyle çıkmış kan vermiş az önce 10.19 çıkmış değerievet bana da çok kenarda geldi hatalı mı bilemedim ondan. çok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim içini actım şu an bu şekilde gözüküyorBak o kişininde böyle çıkmış kan vermiş az önce 10.19 çıkmış değeri
Ay inşallah hamişsindirçok teşekkür ederim içini actım şu an bu şekilde gözüküyor
bende de bugün bu şekilde çıktı ben pek emin olamadımBenimde boyle cikmisti kanda negatif cikti umarim hamilesinizdir
Canim artimed veya days doctor sa dikkate alma baska marka test alip tekrar yap bunlar yalanci pozitif verip beni aglattibende de bugün bu şekilde çıktı ben pek emin olamadım
sanırım doğru değilse bende ağlayacağım yenisini alıp yapacağım bakalımCanim artimed veya days doctor sa dikkate alma baska marka test alip tekrar yap bunlar yalanci pozitif verip beni aglatti
Daha güvenilir test al canim ben şok gecirmistim nasil uzuldugumu anlatamam yanisanırım doğru değilse bende ağlayacağım yenisini alıp yapacağım bakalım