Kızlar selam benim bat 5 eylüldü gelmedi bugün 8. Günü gecikmenin ve ben dün kan verdim 0.1 çıktı bu sabahta test yaptım ilk idrarla ilk 2 dk içinde çıktı bu çizgi kuruyunca da böyle oldu kafam çok karışık
Hemen çıktıysa çizgi var arkadaşım ben görüyorum çizgiyi çok ince ama pembe hayırlısı olsun Rabbim sağlıklı bir gebelik ve evlat nasip etsin
Adet belirtisi yok alıntı göğüslerde dolgunduk ve çok açım sanki onca yemeği ben yememiş gibi tat alamıyorum hiç bişeyden bilmiyorum inşallah öyledir canımBelki geç döllenme olmuştur belirtilerin var mı
Adet belirtisi yok alıntı göğüslerde dolgunduk ve çok açım sanki onca yemeği ben yememiş gibi tat alamıyorum hiç bişeyden bilmiyorum inşallah öyledir canım
Bazen su gibi bazen de yapışkan bir akıntı var canımAyy inşallah canım akıntın nasıl benimki su gibi yapışkan falan olması lazım diyolar ama benimki öyle değil
Canım ben adet oldum 11inde bir daha predictor almayacağım 10unda yaptım yine silik pozitif ti gittim ucuz testlerden aldım negatif ti. Ama senin testinde var çizgi bariz görünüyor sana tavsiyem bir tane de farkli arka yap bana da hbr ver merak ederim.Senin sonuç belli oldu mu bende bugün yaptım adete 4 gün var aşırı silik arkadaşlarım yok çizgi kurma diyo
Allah allah acaba kan verdikten sonra mı arttı değerin olabilir miKızlar selam benim bat 5 eylüldü gelmedi bugün 8. Günü gecikmenin ve ben dün kan verdim 0.1 çıktı bu sabahta test yaptım ilk idrarla ilk 2 dk içinde çıktı bu çizgi kuruyunca da böyle oldu kafam çok karışık
Bilemedim kuzum kafam çok karışıkAllah allah acaba kan verdikten sonra mı arttı değerin olabilir mi
Canım ben adet oldum 11inde bir daha predictor almayacağım 10unda yaptım yine silik pozitif ti gittim ucuz testlerden aldım negatif ti. Ama senin testinde var çizgi bariz görünüyor sana tavsiyem bir tane de farkli arka yap bana da hbr ver merak ederim.
Kızlar bu da bugün kü testim
Çizgi var dini canım çok net görülmüyor ama uzaktan var gibi deKızlar bu da bugün kü testim
Önümüzdeki ayı bekleyecegim artık canımBen yine bu sabah yaptım aynı markayla silik bile çıkmadı hemde ilk idrarla yaptım belirtilerimde kayboldu
Canım sen naptın son testlerinde tam bir şey göremedim ama bi daha yaptın mı kiŞimdi yaptım kızlar yine
Önümüzdeki ayı bekleyecegim artık canım
Canım yumurtlama günün ne zamndıKızlar yardım edin ya benim adetim 2 gün gecikti bugün test yaptım ama negatif göğüslerim komple damarlandı uçları koyulaştı idrarda çıkmaz mı daha
Canım yumurtlama günün ne zamndı
27 ağustos 2 eylül ovülasyon 1 eylül ve biz 2 eylülde birlikte olduk ama idrar testlerim negatif olmasına rağmen hala adet olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?