Testlerin genel olarak verdiği sonuç hep doğru olmuştur ben 5 tane peş peşe yapmıştım hemde ucuz testler hepside doğru sonuç verdi.. adet gecikmesi olmadan test yapılması uygun değil hem boş stres hemde acabalar içinde kalıyor insan. Kendinizi yıpratmayın inşaAllah adetiniz gecikir ve hamilesinizdir
İnşallah canım.bu ay tedavi gördm çk umutluydum dayanamadm yaptm. son 2 gün bakalım hayrlısı olsunTestlerin genel olarak verdiği sonuç hep doğru olmuştur ben 5 tane peş peşe yapmıştım hemde ucuz testler hepside doğru sonuç verdi.. adet gecikmesi olmadan test yapılması uygun değil hem boş stres hemde acabalar içinde kalıyor insan. Kendinizi yıpratmayın inşaAllah adetiniz gecikir ve hamilesinizdir
Ayy inşallah son 2 gün.olmazsam çarşmba kan vercemTüm gebelik testlerinde yanılma payı var tabii ki. Hiçbiri %100 güvenilir değil. Bence adetiniz geciksin kan testi ile bakın:) İnşallah bebiş vardır :)
Allah razı olsn hepinizden.burasıda olmasa kafayı yicem.tanımadğnz insanlar sizin için dua ediyo çok mutlu oluyorm.Rabbim hepimziin gönlüne göre versninşallah bebiş vardır
Canım ben göremedim ama acaba fotoya mı yansımadı sen gördün müBenimkide böyle adet günüm bugün kızlar
Kızlar merhaba yumurtlama günümden 7gün geçti bugün 8.gün ilişkinin üstünden de 9gün geçti. Az önce predictor early ile test yaptım beş dk sonra aşırı silik çizgi çıktı hala bazılarınız foto da bile göremeyebilir o derece aşırı silik. Yüklüyorum bi bakıp yorumlar mısınız sizce bu kadar erken mümkün mü
Ben gordum valla. Yarin Sabah tekrar yap. Eger hamilelik varsa hergun biraz koyulasir cizgi.Senin sonuç belli oldu mu bende bugün yaptım adete 4 gün var aşırı silik arkadaşlarım yok çizgi kurma diyo
Ben gordum valla. Yarin Sabah tekrar yap. Eger hamilelik varsa hergun biraz koyulasir cizgi.
Gebelik belirtilerin var mi peki?İnşallah ya 4 gün daha sabredicem hiç bi arkadaşım göremeyince çok üzülmüştüm
Gebelik belirtilerin var mi peki?
Hemen çıktıysa çizgi var arkadaşım ben görüyorum çizgiyi çok ince ama pembe hayırlısı olsun Rabbim sağlıklı bir gebelik ve evlat nasip etsinSenin sonuç belli oldu mu bende bugün yaptım adete 4 gün var aşırı silik arkadaşlarım yok çizgi kurma diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?