Predictor Early gebelik testi her zaman doğru sonuç verir mi?

MerakRkn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2017
94
111
93
30
Adet günümden 10 gün önce hastaneye başka bir sebeple gidip hamile olmadığımı ögrendim. Buna göre ilac verdi doktorum.İlac kullanirken eşimle ilişkide bulunmadım.İlacımın bittigi gun adet gunume denk geldi ve o gun de adet olmayınca eşimle ilişkide bulunduk. Şimdi 7 gün gecti adet gunumun üstünden. predictor early gebelik testi ile hamile miyim diye baktim ama sonuc negatif sizce sonuc dogru mudur. Adet gunumde tutturmus olabilir miyiz ? Lutfen bana yardimci olun

Canım yumurtlama günlerini yakalaman için ovulasyon testlerini tavsiye ederim inşallah vardır bebişin

İnsallah. Büyuk bir heyecanla baktim ama sonuc cok üzdü. Kan testine de mi baktirsam acaba

kullandığın ilaç adetin gecikmesine sebep olmuş olabilir. Gebelik varsa bile 7 günlük bi gebelik erken gebelik testinde gözükmez kolay kolay. Sen bence kan testi yaptır canım hastahanede.

kullandığın ilaç adetin gecikmesine sebep olmuş olabilir. Gebelik varsa bile 7 günlük bi gebelik erken gebelik testinde gözükmez kolay kolay. Sen bence kan testi yaptır canım hastahanede.

Oyle yapacam. Insallah eger hamileysem size de bildirecegim

Oyle yapacam. Insallah eger hamileysem size de bildirecegim
inşallah hamile kal bana haber ver sonra bende hamile kalayım sana haber vereyim. 5 yıllık evliyim ben ama maalesef hiç bir sorun olmadığı halde hamile kalamadım. İnşallah senin hayırlı haberlerini alırım :)

Insallah en yakin zamanda bekledigin guzel haberleri alirsin. Cok kafana takma cok kiside gordum. Bebek yapmaktan vazgectikten ve tedaviyi biraktiktan sonra hamile kalanlari. En iyi örnek yengem hem de 13 yil sonra

Cipro antibiyotik kullanmistim adetimden önce. Hala adet olamadim. Basim dònuyor karnim agriyor adet mi olacam hamile miyim anlamadim. Bu antibiyotikten dolayi adet gecikmesi yasamis olabilir miyim acaba offff pazartrsi gunune randevu aldim ama dayanamiyorum

Sağlık Ocağı yok mu yakınlarda keşke sabahtan gitseydin. Bende erken gebelik testi aldım dayanamayıp bu sabah yaptım test geçersiz çıktı. yarın sabah sen sağlık ocağına git bence kanına baktır. Bu kadar stres yapma dicem ama bende senden farklı değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…