Evet 5 dk icinde cikti daha dogrusu saniyesinde cikti ama cok silik. Fotografta belli olmuyor ama net ikinci bi cizgi var.Fotoğraf atabilirmisin? 5 dk icinde mi cıktı ikinci cizgi
İkisinde de nadiren olsa yanılma olan duydum. Ama ben sizin gibi laboquickle 4 gün kala çoook silik çizgiyle öğrendim. Yine aynı marka testle devam ettiğim için negatif görmemiştim. Belki duyarlılıkları farklıdır. İkiside ilk idrarla mıydı?Merhaba bu ay ovulasyon takipi yaptim cift cizgi gordugum gunleri degerlendirdik. Laboquick in testiydi gebelik testi hediye geldi. Adete 4 gun kala yani dün yaptim silik ikinci cizgi cikti. Bende bugun erken gebelik testi aldim 6 gun oncesine kdr cikar yaziyor. Orada tek cizgi cikti. Bu durumda olup hamile olan var mi? Laboquick gebelik testinde ikinci cizgi cok silik ve ince cikti. Hamile olma sansim var mi
İkisinde de nadiren olsa yanılma olan duydum. Ama ben sizin gibi laboquickle 4 gün kala çoook silik çizgiyle öğrendim. Yine aynı marka testle devam ettiğim için negatif görmemiştim. Belki duyarlılıkları farklıdır. İkiside ilk idrarla mıydı?
Zaten o dogruErken gebelik testini nedense predictor anladım. Yazmamışsınız niye öyle anladım bende bilmiyorum
Bence kan verin. Şu anda laboquick’in sonucu daha gerçekçi gibi geldi bana. Hakkınızda hayırlısı olsjnhayir laboquick olani ilk idrar, erken gebelik testini oglen yaptim. Ben en iyisi yarin tekrar baska bi test yapayim.
Başlıkta yazıyormuş. Kafam pek yerinde değil sanırımZaten o dogru
Ben bu markayı kullanıyorum yanılmıyo hep bana negatif gösteriyo negatif çıkıyoMerhaba bu ay ovulasyon takipi yaptim cift cizgi gordugum gunleri degerlendirdik. Laboquick in testiydi gebelik testi hediye geldi. Adete 4 gun kala yani dün yaptim silik ikinci cizgi cikti. Bende bugun erken gebelik testi aldim 6 gun oncesine kdr cikar yaziyor. Orada tek cizgi cikti. Bu durumda olup hamile olan var mi? Laboquick gebelik testinde ikinci cizgi cok silik ve ince cikti. Hamile olma sansim var mi
Ben bu markayı kullanıyorum yanılmıyo hep bana negatif gösteriyo negatif çıkıyo
Predictor doğrudur çünkü onun kesinliği daha yüksek diye biliyorum.bence kan testiyle kesinlestirin idrar testi yerinehangisini? Laboquick mi predictr early erken gebelik testi mi
Laboquickhangisini? Laboquick mi predictr early erken gebelik testi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?