• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Predictor early erken gebelik testi yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damlats

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
689
330
103
32
Merhaba bu ay ovulasyon takipi yaptim cift cizgi gordugum gunleri degerlendirdik. Laboquick in testiydi gebelik testi hediye geldi. Adete 4 gun kala yani dün yaptim silik ikinci cizgi cikti. Bende bugun erken gebelik testi aldim 6 gun oncesine kdr cikar yaziyor. Orada tek cizgi cikti. Bu durumda olup hamile olan var mi? Laboquick gebelik testinde ikinci cizgi cok silik ve ince cikti. Hamile olma sansim var mi

Fotoğraf atabilirmisin? 5 dk icinde mi cıktı ikinci cizgi

Merhaba bu ay ovulasyon takipi yaptim cift cizgi gordugum gunleri degerlendirdik. Laboquick in testiydi gebelik testi hediye geldi. Adete 4 gun kala yani dün yaptim silik ikinci cizgi cikti. Bende bugun erken gebelik testi aldim 6 gun oncesine kdr cikar yaziyor. Orada tek cizgi cikti. Bu durumda olup hamile olan var mi? Laboquick gebelik testinde ikinci cizgi cok silik ve ince cikti. Hamile olma sansim var mi
İkisinde de nadiren olsa yanılma olan duydum. Ama ben sizin gibi laboquickle 4 gün kala çoook silik çizgiyle öğrendim. Yine aynı marka testle devam ettiğim için negatif görmemiştim. Belki duyarlılıkları farklıdır. İkiside ilk idrarla mıydı?

Erken gebelik testini nedense predictor anladım. Yazmamışsınız niye öyle anladım bende bilmiyorum 😄

İkisinde de nadiren olsa yanılma olan duydum. Ama ben sizin gibi laboquickle 4 gün kala çoook silik çizgiyle öğrendim. Yine aynı marka testle devam ettiğim için negatif görmemiştim. Belki duyarlılıkları farklıdır. İkiside ilk idrarla mıydı?

hayir laboquick olani ilk idrar, erken gebelik testini oglen yaptim. Ben en iyisi yarin tekrar baska bi test yapayim.

hayir laboquick olani ilk idrar, erken gebelik testini oglen yaptim. Ben en iyisi yarin tekrar baska bi test yapayim.
Bence kan verin. Şu anda laboquick’in sonucu daha gerçekçi gibi geldi bana. Hakkınızda hayırlısı olsjn

Ben bu markayı kullanıyorum yanılmıyo hep bana negatif gösteriyo negatif çıkıyo 💬

Bence idrar testi de normal sonuç verir kızlar. Ben bugün kan testi yaptırdım 7.25 çıktı sonucum. Sonra merak edip idrar testi yaptım bu kadarcıkla belli eder mi diye ve ilk 2 dk da gayet net bir şekilde belirdi. (tabi bu benim için gebelik belirtisi değil henüz çatlatma iğnesi olmuştum onun etkisi) yani demem o ki azıcık bile beta değeri yükselse basit normal idrar testleri bile sonuç veriyor.

15811094136851263191655955031343.jpg

Beta hcg Kanda 7.25 iken test bu sonucu verdi.

Back