pre-seed kullanıp hamile kalan varmı

smyyeeumitt

sağlıkla gelsin Allah'ım <3
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
572
554
78
33
5yıllık evliyim ilk sene bebek dsunmedik sonra istedigm zamandan 3 ay sonra hamile kaldm ama kalp atislari durdu 3 aylikken dinlenmem icin 1 sene verdi doktorum derken 3 yil boşa gecti smdi iki yildir istiyorz ama olmadı aşilama yaptirdm tutmadi pcos dedi doktorm ama cok ciddi boyutta deil dedi. Son olarak pre-seed i duydm denedik bu ay baklm neler olcak desteginize ihtiyacım varr

İşin garip tarafı gittigm tüm doktorlar ilac vermedi bana bikac ay dene pcos engel olursa asilama yapalm dedi durdular aşilama tutmadigi halde tedavi baslamak yerine tekrar asilama ypalm dediler.kafam cok karısk madem pcos var neden tedavi etmiyolar artk skldm doktorlardan kendi basima biseyler yapicam :/

CANIM BENDE KULLANDIM BU AY MERAKLA BEKLIYORUM İNŞ OLUR

canım umutlu olmamız lazım kalan çok kişi var inş bizlerde kalırız psikolojim bozuldu resmen bu ay ilk defa denedim 2 defa bekliyorum günlerde geçmiyor

Cnm ben kullandm ama surekli kullanamadm yani bi kullandm aradan baya zaman gecti sonra kullandm flan tabi sonuc alamadm alan cok ama

Cnm ben kullandm ama surekli kullanamadm yani bi kullandm aradan baya zaman gecti sonra kullandm flan tabi sonuc alamadm alan cok ama
acaba alsam bı faydasını gorurmuyum ama anne olmayı okadr cok ıstıyorumkı tek dusuncem acaba hamılelık nasıl bı duygu karnında kıpırdayı bısyler hıssetmek cok cesıtlı seyler yaptım ama hep bos ne duysam gorsem denemek ıstıyorum ama denedıkce negatıf cıktıkca caresıslıgın ıcıne dusuyorum

Sorun neydi cnm sizin niye olmuyo. Olur insallah ya istnbulda misn

Sorun neydi cnm sizin niye olmuyo. Olur insallah ya istnbulda misn
Bursadayım canım evliliğimin 6.ayında hamile kaldım oda bitkisel kurlerle oonun yanında hergun arısutu ve bal yedim bursa bi aktar yukuruğunden tahlıllerine bakıyo bitkısel karısım hazırlıyo o şekilde hamile kaldım oda dış gebelik oldu kurtaş oldum onun ardında dış gebelikten amalitat simdi3 yıldır uğraşıyorum olmuyo canım hersyı denedım 3 ay soğan kuru yaptım olmadı başka neler yapayım dıye işte araştırıyorum umut dünyası rabbim nrzaman ol derse ozaman olcak inş bu yıl oluruz Allah dualarımızı kabul ederde

selam kızlar benimde çikolata kistim vardı. bi kaç doktora gittim.biri visanne verdi biri ameliyat dedi.üçüncüde bana hsg çekinmemi önerdi eşime ve bana hormon testleri yaptırdı..spermiyogram yaptırdı eşime.hiçbirinde sıkıntı çıkmadı .ama malum kistim kötü bi kist hamileliği engelliyo.benim psikolojim sıfırdı tabi ozaman..neyse tüplerim hsg sonucu açık çıktı .o ay doktorum bize presedd ve proxed plusta önerdi.onlarıda aldık .3-4 kez kullandık.ve ertesi ay hamile kaldğımı öğrendim...hiç anne olamayacğım derken rabbim bi şekilde nasip etti kızlar çok şükürki..size önerim sıkıntı varsa kist türü gebelik engelleyici bir doktora bağımlı kalmayın sakın..tedbir bizden takdir allahtan ..dilerim rabbim herkesin gönlüne göre verir...her kadın anne olmayı hakediyor çünkü!

Arkadaşlar merhaba bende 1 yıldır çocuk istiyorum ama olmadı. Eşimdede bendede problem yok yumurta geliştirici ilaçlar kullandım yine olmadı en son hsg çektirdim bu ay bu jeli alıp deneyeceğim inşallah işe yarar.

Canım sen hangi doktora gittin bursadamısın presed bu bayanın kullanıcagı özel ilacmı

İnş canım bende kullanmak istiyorum ama cesaret edip alamıyorum korkumdan yıne olmazsa diye bende çok şey demedim olmuyo eşimdede bendede sorun yok bizim gibilere inferyilite kısırlık deniyo malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…