• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pre-seed kullanıp hamile kalan varmı

Tatlm sana bi çay önericem tup bebekle bile hamile klamazsn diyen arkadaslarima soyledm kullandi hamile kaldilar bu ay bende denicem. Aktardan çoban çökerten otu al dikenli bi bitki bunun çayini yap iç erkegin spermlerini kalitesini üst düzeyde arttıriyo kadininda sebepsiz denilen ama altnda bi sorun olan hastaliklari hallediyomus ben bizzat saraçogluyla görüstm sordm dogru dedi pek bilinmez ama faydasi cok dedi biz deniyelm bakalm cay icelim esimizle birlikte gunde iki kez iliskidede preseed kullanalm
İnş canım bende kullanmak istiyorum ama cesaret edip alamıyorum korkumdan yıne olmazsa diye bende çok şey demedim olmuyo eşimdede bendede sorun yok bizim gibilere inferyilite kısırlık deniyo malesef

Rabbim hayırli evlat eylesin insallah.bizede nasip olsn
selam kızlar benimde çikolata kistim vardı. bi kaç doktora gittim.biri visanne verdi biri ameliyat dedi.üçüncüde bana hsg çekinmemi önerdi eşime ve bana hormon testleri yaptırdı..spermiyogram yaptırdı eşime.hiçbirinde sıkıntı çıkmadı .ama malum kistim kötü bi kist hamileliği engelliyo.benim psikolojim sıfırdı tabi ozaman..neyse tüplerim hsg sonucu açık çıktı .o ay doktorum bize presedd ve proxed plusta önerdi.onlarıda aldık .3-4 kez kullandık.ve ertesi ay hamile kaldğımı öğrendim...hiç anne olamayacğım derken rabbim bi şekilde nasip etti kızlar çok şükürki..size önerim sıkıntı varsa kist türü gebelik engelleyici bir doktora bağımlı kalmayın sakın..tedbir bizden takdir allahtan ..dilerim rabbim herkesin gönlüne göre verir...her kadın anne olmayı hakediyor çünkü!:nazar:

Hsg kanallari tertemiz yapti preseed de kullan kuzucuklar hemen gitsin yerleşsin insallah :*
Arkadaşlar merhaba bende 1 yıldır çocuk istiyorum ama olmadı. Eşimdede bendede problem yok yumurta geliştirici ilaçlar kullandım yine olmadı en son hsg çektirdim bu ay bu jeli alıp deneyeceğim inşallah işe yarar.

C
Tatlm sana bi çay önericem tup bebekle bile hamile klamazsn diyen arkadaslarima soyledm kullandi hamile kaldilar bu ay bende denicem. Aktardan çoban çökerten otu al dikenli bi bitki bunun çayini yap iç erkegin spermlerini kalitesini üst düzeyde arttıriyo kadininda sebepsiz denilen ama altnda bi sorun olan hastaliklari hallediyomus ben bizzat saraçogluyla görüstm sordm dogru dedi pek bilinmez ama faydasi cok dedi biz deniyelm bakalm cay icelim esimizle birlikte gunde iki kez iliskidede preseed kullanalm
anım nasıl yapılıcak bu çay aç mı yokmu kulanıcazbide biz çalışıyoruz eşum sabahları yapıp içemez ama nasıl olucak

Akşam eve gelince aç karnina icin bide yatmadan once canm ama yapabilrseniz sabah ac karnina yapin derim uyandiginzda kaynar suya iki tutam at demlensin giyinene kadar sonra icip işe gidersinz bi jac dakikalik bisey
C
anım nasıl yapılıcak bu çay aç mı yokmu kulanıcazbide biz çalışıyoruz eşum sabahları yapıp içemez ama nasıl olucak

Insallah canm bakalm adetim bitsin sogan suyu icicem sonra incir havuc kürü yapicam bide dedigim çaydan icicem bakalm olur insallah
Amin canım inşallah. Sende moralini yüksek tut bak bir kere hamile kalabilmişsin Allah izin verirse tekrar olur.

Bursadayım canım evliliğimin 6.ayında hamile kaldım oda bitkisel kurlerle oonun yanında hergun arısutu ve bal yedim bursa bi aktar yukuruğunden tahlıllerine bakıyo bitkısel karısım hazırlıyo o şekilde hamile kaldım oda dış gebelik oldu kurtaş oldum onun ardında dış gebelikten amalitat simdi3 yıldır uğraşıyorum olmuyo canım hersyı denedım 3 ay soğan kuru yaptım olmadı başka neler yapayım dıye işte araştırıyorum umut dünyası rabbim nrzaman ol derse ozaman olcak inş bu yıl oluruz Allah dualarımızı kabul ederde
Canım merhaba bende bursadayım gittiğin aktar Aydın Işıkmı bende bu ay kullanmaya başladım verdiği kürleri. Bir yoğurda karıştırılıp yenilecek bir karışım verdi bir de demlenip içilecek çay karışımı verdi inşallah işe yarar sende yaramış işe sanırım .

smyyeeumitt smyyeeumitt merhaba bende bugün aldım çoban çökerteni siz denediniz mi etkisis oldu mu ? nasıl kullanılıyor?

Back