Kolay gelsin bende ekmek yaptım bitti şükürKoltukları yıkıyorum, döneceğim sizeEki Görüntüle 3035057

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin bende ekmek yaptım bitti şükürKoltukları yıkıyorum, döneceğim sizeEki Görüntüle 3035057
Ben yaptım ıspanaklıNeyse, kendime gözleme yapayım![]()
Antep’te sebze ve eti minik minik doğrayıp, baharatlayıp, soslayıp fırına verdiğimiz yemeklere tava diyoruz.Kabak tavası nedir?![]()
Bizde öyle deriz en çok patlıcan tava yapılırAntep’te sebze ve eti minik minik doğrayıp, baharatlayıp, soslayıp fırına verdiğimiz yemeklere tava diyoruz.![]()
Bir odanın (zor temizlendi) bitti. Yarın misafir odasının koltukları, tülleri vs. girişeceğim.Kolay gelsin bende ekmek yaptım bitti şükür![]()
Kuru yufka ile kıymalı yaptım, pişiyor. Kollarımda derman yokBen yaptım ıspanaklı![]()
İyiymişAntep’te sebze ve eti minik minik doğrayıp, baharatlayıp, soslayıp fırına verdiğimiz yemeklere tava diyoruz.![]()
Antep’te de öyle, bir de patates tava. Onu dürüm yapıyorlar bir de.Bizde öyle deriz en çok patlıcan tava yapılırAma etli değil mi
Antep ve etsiz yemek mümkün değil
![]()
Bende yapacağım hava biraz düzelseBir odanın (zor temizlendi) bitti. Yarın misafir odasının koltukları, tülleri vs. girişeceğim.
Ellerine kollarına sağlık canım, afiyet şeker olsun inşallah
Kuru yufka ile kıymalı yaptım, pişiyor. Kollarımda derman yok
Ispanaklıya bayılırım![]()
Orada hep dürüm zatenAntep’te de öyle, bir de patates tava. Onu dürüm yapıyorlar bir de.![]()
Dolmayı bile dürüm yapıyorlar. Fakirlik genlerine işlemiş.Orada hep dürüm zaten![]()
Burası bugün günlük güneşlik, kocayı da denize balık sezonunu kapamaya yolladım. Rahat rahat temizlik yapıyorum. Bana afiyet olduBende yapacağım hava biraz düzelseSağ ol canım sizede afiyet olsun
![]()
Fesatlık seviyem![]()
Gökhan Ünver on Instagram: "Mutluluğumun yüzümden okunduğu doğrudur😀"
62K likes, 765 comments - gokhanunver on March 22, 2022: "Mutluluğumun yüzümden okunduğu doğrudur😀".www.instagram.com
Benim çocuklarda alıştı öyle seviyorlarDolmayı bile dürüm yapıyorlar. Fakirlik genlerine işlemiş.![]()
Ohhh sefan olsunBurası bugün günlük güneşlik, kocayı da denize balık sezonunu kapamaya yolladım. Rahat rahat temizlik yapıyorum. Bana afiyet oldu![]()
O bahaneleri yapan kadın olsa daha da komik olurmuş![]()
Gökhan Ünver on Instagram: "Mutluluğumun yüzümden okunduğu doğrudur😀"
62K likes, 765 comments - gokhanunver on March 22, 2022: "Mutluluğumun yüzümden okunduğu doğrudur😀".www.instagram.com
Adamda iyi yapmış yaO bahaneleri yapan kadın olsa daha da komik olurmuş
Temizlik zor olur deyince ben temizlemiyorum kadın gelip temizliyor deyişi, surat ifadesi bayağı komikti![]()
50 tl, gelmiş mi