Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birden fazla kişi deyince inandım aşkoKesin mi aşko![]()
İyiyim ablaNasılsın
İlk ban mı![]()
Benim iş kaldıBirden fazla kişi deyince inandım aşko![]()
İyi bakalımİyiyim abla
2. Oldu bu şok oldum
Bu beni bir sene götürür artık susucam![]()
Sen iptal etme aşko,bekle bakalım,ben de beklesem iyiydi amaBenim iş kaldı![]()
Onlar iptal eder o zamanSen iptal etme aşko,bekle bakalım,ben de beklesem iyiydi ama![]()
Off ,yine çok şanslıyızOnlar iptal eder o zaman![]()
Çok şükür JennacımÇok şükür, harika haber![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hayırlısı olsun canım, inşallah sen de bir an önce sağlığına kavuşursunİnşaallah canım
İyiyim canım çok şükür
Haftaya doktora randevu aldım.Ama o gün grev olabilirmiş.Ertelenmezse bayram sonuna olmak istiyorum![]()
Amin canım ,öyle olacak inşallah ❤❤❤Hep duamdasin,güzel haberler bekliyorum❤❤❤Çok şükür Jennacıminşallah raporda bir an önce çıkar, gözümle görür ,tamamen rahatlarım
Hayırlısı olsun canım, inşallah sen de bir an önce sağlığına kavuşursunevet canım ya öyle bir durum var, bizde de 14 gün sonraya randevu alınıyor, ben de geçen hafta pazartesi randevu aldım, 16sına verdi, şaşırdım ben de, 14üne vermesi gerekiyordu, sonra haberlerde gördüm grev varmış diye. Benimki çok sıkıntı değil ama inşallah seni de en yakın zamanda farklı bir güne kaydırırlar
Beş harf, birinci T
Heyy aslanım bee![]()
Hakan Altun on Instagram: "Allah seni nazarlardan korusun Burak kardeşim, yolun, bahtın, şansın açık olsun her daim🙏🙏🙏Aşk hayatın Hakan ağabeyin gibi olmasın 😂😂😂 @burakbasogluu67"
353K likes, 2,981 comments - hakanaltunmusic on February 28, 2022: "Allah seni nazarlardan korusun Burak kardeşim, yolun, bahtın, şansın açık olsun her daim🙏🙏🙏Aşk hayatın Hakan ağabeyin gibi olmasın 😂😂😂 @burakbasogluu67".www.instagram.com
Acaba benim ameliyat olmamam mı gerekiyorOff ,yine çok şanslıyız![]()
Yok canım inan 2 aydır randevu almaya çalışıyorumÇok şükür Jennacıminşallah raporda bir an önce çıkar, gözümle görür ,tamamen rahatlarım
Hayırlısı olsun canım, inşallah sen de bir an önce sağlığına kavuşursunevet canım ya öyle bir durum var, bizde de 14 gün sonraya randevu alınıyor, ben de geçen hafta pazartesi randevu aldım, 16sına verdi, şaşırdım ben de, 14üne vermesi gerekiyordu, sonra haberlerde gördüm grev varmış diye. Benimki çok sıkıntı değil ama inşallah seni de en yakın zamanda farklı bir güne kaydırırlar