Konuş konuş ama dikkat et netin bitmesinBak yaa bak konusmiciiiim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuş konuş ama dikkat et netin bitmesinBak yaa bak konusmiciiiim![]()
Bak yaa bak konusmiciiiim![]()
Bende bende![]()
VAlla su gibi akıyorKonuş konuş ama dikkat et netin bitmesin![]()
Mobil net evet, yetmiyor buraya aslaVAlla su gibi akıyor![]()
Evet kuzu başka şeylere falanda bakınca inst falan bildiğin burdan daha çok yiyor bide onun farkına vardım.Mobil net evet, yetmiyor buraya asla
Marine de ederim, artık ne çıkarsaKizart öyle ye kızartmam güzel olaaar
![]()
Sürekli video,resim,reklam var,ondan kuzuEvet kuzu başka şeylere falanda bakınca inst falan bildiğin burdan daha çok yiyor bide onun farkına vardım.
Konulara girme resim daha çok götürüyorVAlla su gibi akıyor![]()
Resim ve video çok yiyorEvet kuzu başka şeylere falanda bakınca inst falan bildiğin burdan daha çok yiyor bide onun farkına vardım.
Harbiya ne çok reklam varSürekli video,resim,reklam var,ondan kuzu
Evet abla kesinlikleResim ve video çok yiyor![]()
Selamlar canım
Konu derken ablaKonulara girme resim daha çok götürüyor![]()
Canimm inşallah temiz çıkar çok geçmiş olsunSelamlar canımbugün dikişlerimi aldırmaya gittim, patolojiye de uğradım, rapor çıkmamış daha ama patoloji doktoruyla görüşmek istediğimi söyledim, doktor rapor henüz çıkmadı ama sizin gelen parçalarda lezyon yok dedi
Allaha şükürler olsun biraz daha içim rahatladı
rapor çıkıp gözümle görünce daha da rahatlayacağım inşallah
Sizler nasılsınız? Öpüyorum hepinizi![]()
Ayy çok sevindim canımmm. İnşallah raporunda temiz gelecek Allahın izni ileSelamlar canımbugün dikişlerimi aldırmaya gittim, patolojiye de uğradım, rapor çıkmamış daha ama patoloji doktoruyla görüşmek istediğimi söyledim, doktor rapor henüz çıkmadı ama sizin gelen parçalarda lezyon yok dedi
Canimm inşallah temiz çıkar çok geçmiş olsun![]()
Çok sağolun kızlarAyy çok sevindim canımmm. İnşallah raporunda temiz gelecek Allahın izni ilegeçecek bu günlerde
Biz iyiyiz şükür![]()
Yarışma konuları full resimKonu derken abla
Çok şükür canım gözümüz aydınSelamlar canımbugün dikişlerimi aldırmaya gittim, patolojiye de uğradım, rapor çıkmamış daha ama patoloji doktoruyla görüşmek istediğimi söyledim, doktor rapor henüz çıkmadı ama sizin gelen parçalarda lezyon yok dedi