kaçırmışım kaaççççççççççççççGünaydınlar berrecim
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn kilomu gördünmüüüü kuzuuuuu
Tebrik ederim yasocum ellerne sağlık olsun
naptın seeen ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bizler size teşekkür ediyoruz bu imkanı verdiğiniz için sağolunçatır çatır oylama böyle olur, hepinize çok teşekkür ederim...
Yaptım bişiler işte 750 gr gitti 1 haftada .naptın seeen ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hemen bana özelden tüyoları ver yoksa küsecem
h.c.yağlı kahve dışındakileri bilmiommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmYaptım bişiler işte 750 gr gitti 1 haftada .
Biliyon sen ne yaptıpımı kahveye devam limon kürü yeşil çay bol su.
Sabahta limonlu nescafe içtim 5 gün devam kilo verdiriyormuş oda.
Bizler size teşekkür ediyoruz bu imkanı verdiğiniz için sağolun
Sizlerin bu imkanı sağlamanız bile harika hakkınız ödenmez çünkü.abla aslında siz yapıyorsunuz ben sadece aracı oluyorum sizler olmadan burada hareket olur mu ? Var bir sürü ucuz kopyamız, hatta biri kendi site isminin yanına Kadınlar Kulübü diye eklemiş, sağ olsun markamıza bilinirlik katıyor
bu arada Ramazan geldi son dakika ramazan müjdesiniNevreste söyledi mi bilmiyorum? Bugün detaylar gelir Nevreste hanımefendi paylaşır : )
Yazdıklarım canısı az yemek bide ..h.c.yağlı kahve dışındakileri bilmiommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Biz teşekkür ederiz emmiçatır çatır oylama böyle olur, hepinize çok teşekkür ederim...
bende daha bişi yapmıorm sadece kahve ve sabah yeşil çayYazdıklarım canısı az yemek bide ..
Maşallah sana da kuzubende daha bişi yapmıorm sadece kahve ve sabah yeşil çay
spor yapamıorm yapmadıkça gitmiecek
ama yinede 58i gördüm
54-53 olmam lazm abla yaMaşallah sana da kuzu
Sizlerin bu imkanı sağlamanız bile harika hakkınız ödenmez çünkü.
Sağolsun arkadaşlarda zaten harika yemeklerle paylaşım yapıyorlar..
Onu öğrendim geçen hafta hatta baktımda kopyalanmış resmen.
Nevoş söyledimi bilmiyorumda haberim yok müjdeden.
Bu aralar evet çok içiyorum, ama tamamı sütlü Nescafe içmekten daha iyidirBaşladınmı gene içmeye çok içme yinede.
Olursun kuzu, sabır54-53 olmam lazm abla ya1.5 sene önceki kilolarım
kıyafwetlerime girmiyorum
Abicim akşam arkadaşlara haber verdimburada en yetkiliNevreste bize şunu yapın diyor, bu oldu diyor, böyle yapalım diyor yenilikleri de biz ondan öğreniyoruz.
Bakalım bugün açıklar her halde