Tavuk Yemekleri Pratik Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    710
  • Anket Kapalı .
Bizler size teşekkür ediyoruz bu imkanı verdiğiniz için sağolun

abla aslında siz yapıyorsunuz ben sadece aracı oluyorum sizler olmadan burada hareket olur mu ? Var bir sürü ucuz kopyamız, hatta biri kendi site isminin yanına Kadınlar Kulübü diye eklemiş, sağ olsun markamıza bilinirlik katıyor

bu arada Ramazan geldi son dakika ramazan müjdesini Nevreste Nevreste söyledi mi bilmiyorum? Bugün detaylar gelir Nevreste Nevreste hanımefendi paylaşır : )

abla aslında siz yapıyorsunuz ben sadece aracı oluyorum sizler olmadan burada hareket olur mu ? Var bir sürü ucuz kopyamız, hatta biri kendi site isminin yanına Kadınlar Kulübü diye eklemiş, sağ olsun markamıza bilinirlik katıyor

bu arada Ramazan geldi son dakika ramazan müjdesini Nevreste Nevreste söyledi mi bilmiyorum? Bugün detaylar gelir Nevreste Nevreste hanımefendi paylaşır : )
Sizlerin bu imkanı sağlamanız bile harika hakkınız ödenmez çünkü.
Sağolsun arkadaşlarda zaten harika yemeklerle paylaşım yapıyorlar..

Onu öğrendim geçen hafta hatta baktımda kopyalanmış resmen.

Nevoş söyledimi bilmiyorumda haberim yok müjdeden.

Sizlerin bu imkanı sağlamanız bile harika hakkınız ödenmez çünkü.
Sağolsun arkadaşlarda zaten harika yemeklerle paylaşım yapıyorlar..

Onu öğrendim geçen hafta hatta baktımda kopyalanmış resmen.

Nevoş söyledimi bilmiyorumda haberim yok müjdeden.

burada en yetkili Nevreste Nevreste bize şunu yapın diyor, bu oldu diyor, böyle yapalım diyor yenilikleri de biz ondan öğreniyoruz.

Bakalım bugün açıklar her halde

burada en yetkili Nevreste Nevreste bize şunu yapın diyor, bu oldu diyor, böyle yapalım diyor yenilikleri de biz ondan öğreniyoruz.

Bakalım bugün açıklar her halde
Abicim akşam arkadaşlara haber verdim😊
Çok heyecanlandılar :rolleyes:
Yine çok güzel bir ramazan ayı geçireceğiz:KK9:
Bize bu imkanı sağladığınız için teşekkür ederiz😊

X