En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    710
  • Anket Kapalı .
Hafta sonu inşaallah hiçbir şey belli değil🤷🏻‍♀️
Kk yarışması olursa 3 tarif artı sofra olur.
Karnıyarık için pusuda bekleniyordu önceden. Geçen gün 35 TL idi, daha karnıyarık yapılacağı da kalmadı. 🤦‍♀️
Hadi patlıcan yaz sebzesi lahana, karnabahar, brokoli vs de çok pahalı. Her kış lahana turşusu yapardım bol bol. Bu sene yapmadım. Öküz alırık o paraya dedim 🤣

Karnıyarık için pusuda bekleniyordu önceden. Geçen gün 35 TL idi, daha karnıyarık yapılacağı da kalmadı. 🤦‍♀️
Hadi patlıcan yaz sebzesi lahana, karnabahar, brokoli vs de çok pahalı. Her kış lahana turşusu yapardım bol bol. Bu sene yapmadım. Öküz alırık o paraya dedim 🤣
Başka neler için pusuda bekleniyordu Deynocuğum 👀

Marul bile 15 lira olmuş🤔🤷🏻‍♀️🤭

Geçen gün komşum diyor ki bizimkiler sebze yemiyor hi sebze almam, salata yapmam:KK57:
Sebze yemeyen çok ta ne bileyim salata da yenilmez mi çok şaşırdım. Bu gidişle millet salata da yapmayacak:skandal:
Aynen bazı yemeklerin yanında salata iyi oluyor🤷🏻‍♀️
O değilde sebze yenmez mi🤷🏻‍♀️En azından ıspanak çok sık yaparım🤗Karnabahar,pırasa🙃

Back
X