- 16 Ağustos 2010
- 293.074
- 602.989
- 43
Çok şükür canımÇok şükür ablacım 8 taneden 5 i döllenmiş şimdi heyecanla 3. Güne gitmelerini bekliyoruz
Hadi hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür canımÇok şükür ablacım 8 taneden 5 i döllenmiş şimdi heyecanla 3. Güne gitmelerini bekliyoruz
Yerim onu ,hele bir gelsin sağlıkla inşallahAyy ne güzel söyledin bal teyzeler
Çok şükür ablacım 8 taneden 5 i döllenmiş şimdi heyecanla 3. Güne gitmelerini bekliyoruz
Kesinlikle
Yımırtam sıcak
Inşallah hayırlı haberler alırsınız canimÇok şükür ablacım 8 taneden 5 i döllenmiş şimdi heyecanla 3. Güne gitmelerini bekliyoruz
Yazmadım onu gelde bakkkkInanamazsan gek de bak
Sağol ablacımÇok şükür canım
Hadi hayırlısı olsun
Hahah bu tavuktan çektiğim neYazmadım onu gelde bakkkk
İnşallah bebişimYerim onu ,hele bir gelsin sağlıkla inşallah
Tavık yaaa tavıkkkkkHahah bu tavuktan çektiğim ne
İnşallah canım sağolInşallah hayırlı haberler alırsınız canim
İlaçlarım bitmişti, yazdırdım bugün. Yoksa toparlamıştımAllah iyilik versin cancağızım Ben de iyiyim çok şükür Gecemedi şu tonsilit
Ablacım, iltihaplı bademciğe tonsilit deniyor. Benim bademciğimin iltihabı taşlaşıyor, sağolsun kronikleştiYasocum tonsilit dediğin nedir
Bademcik sıkıntı resmen yılalr önce aldırmıştım kurtuldum resmen.Ablacım, iltihaplı bademciğe tonsilit deniyor. Benim bademciğimin iltihabı taşlaşıyor, sağolsun kronikleşti
Ve çok halsiz bırakıyor beni
Çalışırken aldıracaktım covid yüzüne bekletti doktor. Şimdi de eniştem bekle diyor, bademciğin vücuda çok faydası varmışmışmışBademcik sıkıntı resmen yılalr önce aldırmıştım kurtuldum resmen.
Neden aldırmıyorsun peki bademciği ciddi rahatlarsın sonrasında.
Tek faydası vücuda giren mkropları korumak sadece.Çalışırken aldıracaktım covid yüzüne bekletti doktor. Şimdi de eniştem bekle diyor, bademciğin vücuda çok faydası varmışmışmış
Ama az ömrü kaldı, aldıracağım inşallah