- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
Damat kızartmasını seviyor onun için aldım yoksa bende çok almam öyle.Evet,ben almıyorum ,kıyamadım vermeye
En sevdiğim sebze,yazın bolluk olunca bol bol alırız,ben közlenmiş salatasini da çok severimDamat kızartmasını seviyor onun için aldım yoksa bende çok almam öyle.
Arabali vapurda simit yiyorummmmÇıtır piliçlerim nasılsınız
Ayyy çok güzelArabali vapurda simit yiyorummmm
Çok pahalı ya anam bacım tekte yenilecek bir sebzede değil allahtan yazın dolaba koymuşum biber domates patlıcanPatlıcan aldım 20 lira olmuş kilosu
Aynen abla yoksa alınacak gibi değilÇok pahalı ya anam bacım tekte yenilecek bir sebzede değil allahtan yazın dolaba koymuşum biber domates patlıcan
Amanın çok pahalıEki Görüntüle 3017266
Peki ya bu ayvalar :) 70 liradan 30 a dusurduk fiyati adam ben cingeneyim ama siz benden cingeneymissiniz dedi
Canimm hemsom sagolllAyyy çok güzelAfiyet oldun hrmşom
İyiyim canım sağ olİyiyim nevoşum
Sen nasılsın
Evet cook, ayva tatlisi cekti canimAmanın çok pahalıAfiyet olsun
Afiyet bal şeker olsunEvet cook, ayva tatlisi cekti canim
Yazın zaten güzelde kışın tadıda olmuyor pek kızartma için 2 tane aldım,közlenmişi muhtelem zatenEn sevdiğim sebze,yazın bolluk olunca bol bol alırız,ben közlenmiş salatasini da çok severim
Geöen 15 liraydı artmış geneÇok pahalı ya anam bacım tekte yenilecek bir sebzede değil allahtan yazın dolaba koymuşum biber domates patlıcan
Çok sağol anneancim cuma akşamı geleceklerHanimKelesimiGetir gözün aydın kızın geliyormuş
Çok sağol nevoşum
Vapurda öyle ne kadar kazıklarız derdinde onlardaEki Görüntüle 3017266
Peki ya bu ayvalar :) 70 liradan 30 a dusurduk fiyati adam ben cingeneyim ama siz benden cingeneymissiniz dedi
Inanin oyle simite bile 4 lira verdik ama eskihisarin simidi efsaneeYazın zaten güzelde kışın tadıda olmuyor pek kızartma için 2 tane aldım,közlenmişi muhtelem zaten
Geöen 15 liraydı artmış gene
Çok sağol anneancim cuma akşamı gelecekler
Çok sağol nevoşum
Vapurda öyle ne kadar kazıklarız derdinde onlarda
Simit fiatı normal vapura göre,urada bile 3,5 lira.Inanin oyle simite bile 4 lira verdik ama eskihisarin simidi efsanee