- 31 Ocak 2012
- 4.002
- 9.180
Labneli ekmekçikler hayırlı olsunAldımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Labneli ekmekçikler hayırlı olsunAldımmm
No bu doğru değil bende umutluydum ama gelen tariflerden sonra
Sona kalmasam bari benimki baktimda pek sıradan ,kolay ve aynı bilindik kalmış diğerlerinin yaninda
Sağ olasın sen de alırsın inşallah labneli krep dönüş oldu muLabneli ekmekçikler hayırlı olsun
Olmadı heyecanla bekliyorum bayağı yazan var sanırım, hala dönmedi nevroşSağ olasın sen de alırsın inşallah labneli krep dönüş oldu mu
Kız gelen tariflere tekrar bir bak benimkiyle kiyaslayinca aman Yarabbim seninki yine iyi bence, dur yakayım bir tanede benNo bu doğru değil bende umutluydum ama gelen tariflerden sonra
Sağ olasın sen de alırsın inşallah labneli krep dönüş oldu mu
İçelim kendimizden geçelim ortalarda olsak oda iyiKız gelen tariflere tekrar bir bak benimkiyle kiyaslayinca aman Yarabbim seninki yine iyi bence, dur yakayım bir tanede ben
Aynen hiç yoktan avutur bari biziİçelim kendimizden geçelim ortalarda olsak oda iyi
Ne hallere düştük gıı güzel tarif yapanlar utansınAynen hiç yoktan avutur bari bizi
Sen basit bir şey bile alsan çok güzel sunum yapacaksın kesin o renkli krep konseptin hala gözümün önünde yani
Nasip,kısmet bakalım ne olacak
Sona kalmasam bari benimki baktimda pek sıradan ,kolay ve aynı bilindik kalmış diğerlerinin yaninda
Hayırlı olsun sen yinede çok özenme haTarifimi aldım çok mutluyum
Hadi gozun aydinAldımmm
Hadi hayırlı olsunTarifimi aldım çok mutluyum
Sende olmasan kimse haber vermeyecek be jennamHAbibte yeni mekan
İyi ki varım o zamanSende olmasan kimse haber vermeyecek be jennam