- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.539
- 598
İstediğini aldinmi kuşumHadi hayırlı olsun diyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstediğini aldinmi kuşumHadi hayırlı olsun diyelim
Oylama başladı mı?Süpersin canım bu sefer sunumda çok güzel şeyler bekliyoruz .Labne kutusu olan resimlere dikkat onlardan sunumda kullanıyorum
Evet perim aldımİstediğini aldinmi kuşum
Yok onu gece açarım daha gelecekler var:)Sabah yeni konu gece oylama:)Oylama başladı mı?
puding benimdir alanı yakarımElalis Eloş gel pudingini al
Tamam canımYok onu gece açarım daha gelecekler var:)Sabah yeni konu gece oylama:)
Şimdi seni basite alacaklar ama sen pudinge neler yaparsın kimbilirpuding benimdir alanı yakarım
Valla yaparŞimdi seni basite alacaklar ama sen pudinge neler yaparsın kimbilir
sorma ya kendimi parçaladım pudingi kaptım ama yalan olacak gibiŞimdi seni basite alacaklar ama sen pudinge neler yaparsın kimbilir
Öp güzelciğimJenna16 Jenna'm öpeyim
Kızlar çok üzüleceksorma ya kendimi parçaladım pudingi kaptım ama yalan olacak gibi
benim adam az önce dellendi kalk tatile gidiyoruz dedi,ne zaman döncez benim puding yapmam lazım dedim,bana belli olmaz eaahhh dedi
Hayırlısı canım iyi tatillersorma ya kendimi parçaladım pudingi kaptım ama yalan olacak gibi
benim adam az önce dellendi kalk tatile gidiyoruz dedi,ne zaman döncez benim puding yapmam lazım dedim,bana belli olmaz eaahhh dedi
Puding selalesiŞimdi seni basite alacaklar ama sen pudinge neler yaparsın kimbilir
Yapar vallahiPuding selalesi
Aklîma birşey gelmiyor nevroşHerkes tatlı aldı:)
Oy alsın dersen tatlı verelim ablama
YaniiiYapar vallahi