- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Ben aldım tarifimiBana da geri dönüş olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben aldım tarifimiBana da geri dönüş olmadı
Rica ederim ne demek,herkes tarif pesinde,ben etiketci basıTeşekkür ederim etiket için. Kimse etiketlemedi ama ilk önce ben yazdım Nevreste 'ye
3. sün canımAyyy bu kızlar ne hızlı bilsenTeşekkür ederim etiket için. Kimse etiketlemedi ama ilk önce ben yazdım Nevreste 'ye
Çabuk ol kız ablaya yaz sonra buraya yazarsınAllah razı olsun yaa canımsın ben de öteki konuda rüyamı anlatıyorum kendi kendime millet burdaymış site kasıyor bi de çok yavaş yazıp yollayabiliyorum inşallah alabilirim tarifimi
Çabuk,bitmeden Senden de razı olsun canım.Allah razı olsun yaa canımsın ben de öteki konuda rüyamı anlatıyorum kendi kendime millet burdaymış site kasıyor bi de çok yavaş yazıp yollayabiliyorum inşallah alabilirim tarifimi
Nevros ben kacinciy3. sün canımAyyy bu kızlar ne hızlı bilsen
Yazdım yazdım Allah razı olsun canımÇabuk ol kız ablaya yaz sonra buraya yazarsın
Açlar vadisi labneKurtla Vadisi Pusu
Tesekkur ederim etiket icin
Herkes etiket yapıyor da beni yapan olmamış çok düşüncelisinizRica ederim ne demek,herkes tarif pesinde,ben etiketci bası
2.sin canımNevros ben kacinciy
Ben kaçıncıyım peki3. sün canımAyyy bu kızlar ne hızlı bilsen
Neyse abla o da bi şey ilk yazanlardanım işte3. sün canımAyyy bu kızlar ne hızlı bilsen
Geçmiş olsun hemen yedeklere sarıl giden gitmiştirErkenden yazdım ,ama tarifimi biri almış
Rica ederim, hafızam iyidir geneldeHerkes etiket yapıyor da beni yapan olmamış çok düşüncelisiniz
4.sün canımBen kaçıncıyım peki
Ortalamam kaç deyiver hele