- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.539
- 598
Ben yine etiketliyim dedimmmAskim ben tedaviden dolayi katılmiyorum ya ondan etiketlenmemisimdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yine etiketliyim dedimmmAskim ben tedaviden dolayi katılmiyorum ya ondan etiketlenmemisimdir
Yerimizi bil canım belki muhabbete gelirsin katılman şart değilBak Jenna16 katılmıyor ama bizim demirbaşımızAskim ben tedaviden dolayi katılmiyorum ya ondan etiketlenmemisimdir
Dimemmmm surprizzzzzzzzNi aldın
Dimemmmm surprizzzzzzzz
Çok farklı,güzel bir şey adlıNi aldın
Güzel her zaman iyidirÇok farklı,güzel bir şey adlı
Civciv gibi farklı şeyler araştıracağım abla bakalım karşımıza neler çıkacakSüpersin canım bu sefer sunumda çok güzel şeyler bekliyoruz .Labne kutusu olan resimlere dikkat onlardan sunumda kullanıyorum
Tşk ederimÇok farklı,güzel bir şey adlı
Benim tarifim hele hiç kimse duymamıştır değilmi ablaÇok farklı,güzel bir şey adlı
Bakacaz gorecez duydukmu duymadikmiBenim tarifim hele hiç kimse duymamıştır değilmi abla
Tamam inşaallah canımCivciv gibi farklı şeyler araştıracağım abla bakalım karşımıza neler çıkacak
Tamam abla anladıkGulumse24 nin tarifi duyulmamıştır bence:)
Ne olmuş yani gelsin tanışalımBakacaz gorecez duydukmu duymadikmi
Tamam abla çarşaf, sofra bezi, nevresim ne varsa yığcam ortalığaTamam inşaallah canım
Sunumda arkaya bir örtüyü fon olarak kullanabilirsin:)
Düz renk çarşaf bile olur:)
Ben kendi şalımı koydum çokta güzel olduTamam abla çarşaf, sofra bezi, nevresim ne varsa yığcam ortalığa
Çok heyecanlı Çok renkli olmasın örtü :)Öndeki sunum ben buradayım desinTamam abla çarşaf, sofra bezi, nevresim ne varsa yığcam ortalığa
Yok abla öyle renkli cafcaflı şeyler koycam ki tarifin önüne geçcekÇok heyecanlı Çok renkli olmasın örtü :)Öndeki sunum ben buradayım desin
Herkes tarafından beğenilen istenilen değişik bir tarif iyce merak salayim modlarını dusureyim herkesinGulumse24 nin tarifi duyulmamıştır bence:)
Dur bi bakayım unuttum sunumunu beğenirsem bana da gönderirsin bi sunumcuk kullanayımBen kendi şalımı koydum çokta güzel oldu