- 29 Nisan 2015
- 31.426
- 105.665
- 598
Ben yine etiketliyim dedimmmAskim ben tedaviden dolayi katılmiyorum ya ondan etiketlenmemisimdir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yine etiketliyim dedimmmAskim ben tedaviden dolayi katılmiyorum ya ondan etiketlenmemisimdir![]()
Yerimizi bil canım belki muhabbete gelirsin katılman şart değilAskim ben tedaviden dolayi katılmiyorum ya ondan etiketlenmemisimdir![]()
Dimemmmm surprizzzzzzzz![]()
![]()
![]()
![]()
Çok farklı,güzel bir şey adlıNi aldın![]()
Güzel her zaman iyidirÇok farklı,güzel bir şey adlı![]()
Civciv gibi farklı şeyler araştıracağım abla bakalım karşımıza neler çıkacakSüpersin canım bu sefer sunumda çok güzel şeyler bekliyoruz .Labne kutusu olan resimlere dikkat onlardan sunumda kullanıyorum![]()
Tşk ederimÇok farklı,güzel bir şey adlı![]()
Benim tarifim hele hiç kimse duymamıştır değilmi ablaÇok farklı,güzel bir şey adlı![]()
Bakacaz gorecez duydukmu duymadikmiBenim tarifim hele hiç kimse duymamıştır değilmi abla![]()
Tamam inşaallah canımCivciv gibi farklı şeyler araştıracağım abla bakalım karşımıza neler çıkacak![]()
Tamam abla anladıkGulumse24 nin tarifi duyulmamıştır bence:)
Ne olmuş yani gelsin tanışalımBakacaz gorecez duydukmu duymadikmi![]()
Tamam abla çarşaf, sofra bezi, nevresim ne varsa yığcam ortalığaTamam inşaallah canım
Sunumda arkaya bir örtüyü fon olarak kullanabilirsin:)
Düz renk çarşaf bile olur:)
Ben kendi şalımı koydum çokta güzel olduTamam abla çarşaf, sofra bezi, nevresim ne varsa yığcam ortalığa![]()
Çok heyecanlıTamam abla çarşaf, sofra bezi, nevresim ne varsa yığcam ortalığa![]()
Yok abla öyle renkli cafcaflı şeyler koycam ki tarifin önüne geçcekÇok heyecanlıÇok renkli olmasın örtü :)Öndeki sunum ben buradayım desin
![]()
Herkes tarafından beğenilen istenilen değişik bir tarif iyce merak salayim modlarını dusureyim herkesinGulumse24 nin tarifi duyulmamıştır bence:)
Dur bi bakayım unuttum sunumunuBen kendi şalımı koydum çokta güzel oldu![]()