- 21 Ocak 2018
- 8.262
- 20.416
- 32
Kazen bey cok detayli incelemeler yapmasi lazım aklimda cok pis fikirler varKomşuya git yarisma foto ile evde verilecek oy kalmadı da kadınlar kulübü girip bir oy verirmisiniz dekazen artık yeni kural ekler komşular oy veremez diye
Saatler tik tak geçiyor amaKazen bey cok detayli incelemeler yapmasi lazım aklimda cok pis fikirler var
Yok bu yarisma icin yapmiycam simdi gozler uzerimizde daha sonra ortalik sakinlesince baska yarismadaSaatler tik tak geçiyor ama
Keşke bu kadar açık yazmasaydın. Şüpheleri üzerine çekiyorsunYok bu yarisma icin yapmiycam simdi gozler uzerimizde daha sonra ortalik sakinlesince baska yarismada
Sence bizden kaçar mıYok bu yarisma icin yapmiycam simdi gozler uzerimizde daha sonra ortalik sakinlesince baska yarismada
Buda bi taktik saklamak istedigin seyi ortaya koycaksin gibiKeşke bu kadar açık yazmasaydın. Şüpheleri üzerine çekiyorsun
Dur ya dusunuyorum ben oyle basit hileler yapmam zatenSence bizden kaçar mıBiz neler neler bulduk
Hiç unutmuyorum 1 üye bir yerden alıntı resim ile yarışmaya katılmıştı
Hadi bakalımDur ya dusunuyorum ben oyle basit hileler yapmam zaten
Çok teşekkür ederim canım
Allah acil şifalar versinTekrar hasta oldu zannettim panikledim
Evet Kazen covid-19 oldu:/O yüzden çok yormuyoruz ve rahatsız etmemeye çalışıyoruz
Amin inşaallahAllah acil şifalar versin
Teşekkür ederim canım