- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Başka birşey olmasında ,çıksın çıksın anneyi ısırmaya diş lazım:)Sagol canim ya ben farkedememisim 4 tane azi disi ayni anda cikiyor asiri huysuz idare ediyoruz atesi cikmiyor artik cok şükür:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka birşey olmasında ,çıksın çıksın anneyi ısırmaya diş lazım:)Sagol canim ya ben farkedememisim 4 tane azi disi ayni anda cikiyor asiri huysuz idare ediyoruz atesi cikmiyor artik cok şükür:)
evet çabuk gelsinler, canfeb benim saçımı çekerŞimdilik öyle bunda yeni arkadaşları aranıza alabilirisniz![]()
aldın mı kız tarifBaşka birşey olmasında ,çıksın çıksın anneyi ısırmaya diş lazım:)
Alamıyoraldın mı kız tarif![]()
Ben senle oynamiycam kuregimi alıyorsun senevet çabuk gelsinler, canfeb benim saçımı çeker![]()
seboyu mu kaptın yoğusaBirinci olacak tarifim varken kumda oynamam ben![]()
Vermiyor zalimaldın mı kız tarif![]()
neden :)Alamıyor![]()
bana da vermicek,siz kazana düştünüz dediVermiyor zalim![]()
Canım ablambana da vermicek,siz kazana düştünüz dedi![]()
Starlar hep senin elinden geçmek zorunda dimiStar olmak istiyormuşAynı senin tarif gibi
![]()
kuzucuklarımın hakkını yedirtmem dedi zalım kadınCanım ablamdoğru söylüyor
![]()
Tuzlu isteyen olmadı tatlı verdim:)Bir tatlı tarifide size verelim:)Bana özelden yazmanız gerekiyor:)Şimdi anlamadım tatlımı tuzlumu be yoksa isteğe bağlı tatlı tuzlu karışık tarif mi gönderelim kafaya göre![]()
Tabi ki istemezsem vermemStarlar hep senin elinden geçmek zorunda dimi![]()
sen neden bizim starlığımızla oynuyorsun yaaaStar olmak istiyormuşAynı senin tarif gibi
![]()
Az dinlenin yahukuzucuklarımın hakkını yedirtmem dedi zalım kadın![]()