Birgün olur inşaallahBu yarışmada ilk 4 ,hatta ilkler hiç 1.olmadılarOylamanın adaletini görüyoruzYani iyi tarif+sunum ile birgün hepiniz 1.olacaksınızBenim gözüm prolukta abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birgün olur inşaallahBu yarışmada ilk 4 ,hatta ilkler hiç 1.olmadılarOylamanın adaletini görüyoruzYani iyi tarif+sunum ile birgün hepiniz 1.olacaksınızBenim gözüm prolukta abla
Kesinlikle öyle ablacım zaten en iyi olan kazanıyor kabul etmek lazımBirgün olur inşaallahBu yarışmada ilk 4 ,hatta ilkler hiç 1.olmadılarOylamanın adaletini görüyoruzYani iyi tarif+sunum ile birgün hepiniz 1.olacaksınız
Çok teşekkür ederimKaramelDelisi tebrik ederim canım kesinlikle hak ettin
Yaa inşallah inşallahAma birincilik de güzel olur öğretmenim insallah olucak
Bir sabah ben uyandım proyum çok havali geliyor bir kaç gün insan sevniniyor sonra alışıyor amaBenim gözüm prolukta abla
Teşkurler teşekurler beni sizler pro yaptınızBir sabah ben uyandım proyum çok havali geliyor bir kaç gün insan sevniniyor sonra alışıyor ama
Öyle birşey olsa, herkesi organize eder ben birinci olurdum, kısmetim yok kısmetimYeni yarışmacı ve çok tanınmayan bir üye oyları bayağı iyi:)
Bu hep aynı kişilerin birinci olmadığını ve aramızda 1.yi seçmediğimizi ne güzel gösteriyor
Minik duymasın şahane yapmıştı allah içinSütlaça napmışlar öyle
Ben sutlaca oy vermistim zaten de az oy almisMinik duymasın şahane yapmıştı allah için
Evet canım az almışBen sutlaca oy vermistim zaten de az oy almis
teşekkür ederim canımKaramelDelisi tebrik ederim canım
Çok teşekkür ederimKaramelDelisi tebrik ederim
Tebrikler canım hayırlı olsunÇok teşekkür ederim