redvelvetcake Ne mutlu Türk'üm diyene! Kayıtlı Üye 6 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.461 kukrim27 .!.: zevk meselesi tabi ki.Bende mesela sütlü tatlılari yiyemiyorum . Genişletmek için tıkla... haklısınız zevk meselesi ben bir tatlı üstünde süs, renkli seyler ya da gereksiz bir sos falan gördüm mü hic yiyemem. yemeden icim yanmaya midem kötu olmaya baslıyor
kukrim27 .!.: zevk meselesi tabi ki.Bende mesela sütlü tatlılari yiyemiyorum . Genişletmek için tıkla... haklısınız zevk meselesi ben bir tatlı üstünde süs, renkli seyler ya da gereksiz bir sos falan gördüm mü hic yiyemem. yemeden icim yanmaya midem kötu olmaya baslıyor
redvelvetcake Ne mutlu Türk'üm diyene! Kayıtlı Üye 6 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.462 Nevreste .!.: Benzer bir şeyler bulunur:) Genişletmek için tıkla... keske pınar labne konsept pastaya oy verseydim ya, en yakın rakibi
Nevreste .!.: Benzer bir şeyler bulunur:) Genişletmek için tıkla... keske pınar labne konsept pastaya oy verseydim ya, en yakın rakibi
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 6 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.463 redvelvetcake .!.: keske pınar labne konsept pastaya oy verseydim ya, en yakın rakibi Genişletmek için tıkla... 2 oy hakkı vardı yoksa tek oy mu verdiniz:)
redvelvetcake .!.: keske pınar labne konsept pastaya oy verseydim ya, en yakın rakibi Genişletmek için tıkla... 2 oy hakkı vardı yoksa tek oy mu verdiniz:)
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 6 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.464 Dahliadivin .!.: Hala bildirim gitmemis gitsede kabak taratormu havuc taratormu gorsek kazanani tarafinizi secin Genişletmek için tıkla... amma güldüm yaaa halbuki bugün KPSS mağduruydum ama güldüm
Dahliadivin .!.: Hala bildirim gitmemis gitsede kabak taratormu havuc taratormu gorsek kazanani tarafinizi secin Genişletmek için tıkla... amma güldüm yaaa halbuki bugün KPSS mağduruydum ama güldüm
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 6 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.465 _CaNanSu_ .!.: amma güldüm yaaa halbuki bugün KPSS mağduruydum ama güldüm Genişletmek için tıkla... Demek olay sunumlar değil afilli tariflermiş
_CaNanSu_ .!.: amma güldüm yaaa halbuki bugün KPSS mağduruydum ama güldüm Genişletmek için tıkla... Demek olay sunumlar değil afilli tariflermiş
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 6 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.466 NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. sevgiye şevkate ihtiyacım var yaralı bir kuşum ben Üstümden geçti kpss
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. sevgiye şevkate ihtiyacım var yaralı bir kuşum ben Üstümden geçti kpss
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye 6 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.467 _CaNanSu_ .!.: NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. sevgiye şevkate ihtiyacım var yaralı bir kuşum ben Üstümden geçti kpss Genişletmek için tıkla... Tavşanım ne yaptın
_CaNanSu_ .!.: NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. sevgiye şevkate ihtiyacım var yaralı bir kuşum ben Üstümden geçti kpss Genişletmek için tıkla... Tavşanım ne yaptın
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 6 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.468 Nevreste .!.: Demek olay sunumlar değil afilli tariflermiş Genişletmek için tıkla... aynen öyleymiş haftaya bir afilli tarif yapayımda görsünler
Nevreste .!.: Demek olay sunumlar değil afilli tariflermiş Genişletmek için tıkla... aynen öyleymiş haftaya bir afilli tarif yapayımda görsünler
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 6 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.469 _CaNanSu_ .!.: NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. sevgiye şevkate ihtiyacım var yaralı bir kuşum ben Üstümden geçti kpss Genişletmek için tıkla... Canım artık bizimle misin Aman KPSS de neymiş Seneye yine girersin Ama şartlar eşit eminim çoğu kişi sizin gibi zorlanmıştır
_CaNanSu_ .!.: NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. sevgiye şevkate ihtiyacım var yaralı bir kuşum ben Üstümden geçti kpss Genişletmek için tıkla... Canım artık bizimle misin Aman KPSS de neymiş Seneye yine girersin Ama şartlar eşit eminim çoğu kişi sizin gibi zorlanmıştır
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 6 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.470 _CaNanSu_ .!.: aynen öyleymiş haftaya bir afilli tarif yapayımda görsünler Genişletmek için tıkla... Yoksa sunumlar yine güzel
_CaNanSu_ .!.: aynen öyleymiş haftaya bir afilli tarif yapayımda görsünler Genişletmek için tıkla... Yoksa sunumlar yine güzel
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 6 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.471 kukrim27 .!.: Tavşanım ne yaptın Genişletmek için tıkla... tavşanın tüylerini yoldular Dımdızlak kaldım çok zorlandım canım geçmiş KPSS sorularını aldım çözdüm evde takır takır ama bu sınavdaki zorlandığım kadar hiçbirinde zorlanmamıştım...
kukrim27 .!.: Tavşanım ne yaptın Genişletmek için tıkla... tavşanın tüylerini yoldular Dımdızlak kaldım çok zorlandım canım geçmiş KPSS sorularını aldım çözdüm evde takır takır ama bu sınavdaki zorlandığım kadar hiçbirinde zorlanmamıştım...
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 6 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.472 _CaNanSu_ .!.: tavşanın tüylerini yoldular Dımdızlak kaldım çok zorlandım canım geçmiş KPSS sorularını aldım çözdüm evde takır takır ama bu sınavdaki zorlandığım kadar hiçbirinde zorlanmamıştım... Genişletmek için tıkla... Heyecan vardır,covid sebebiyle tedirgin olmuşsundurHayırlısı canım:)
_CaNanSu_ .!.: tavşanın tüylerini yoldular Dımdızlak kaldım çok zorlandım canım geçmiş KPSS sorularını aldım çözdüm evde takır takır ama bu sınavdaki zorlandığım kadar hiçbirinde zorlanmamıştım... Genişletmek için tıkla... Heyecan vardır,covid sebebiyle tedirgin olmuşsundurHayırlısı canım:)
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 6 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.473 Nevreste .!.: Yoksa sunumlar yine güzel Genişletmek için tıkla... valla iki tarifide hiç sevmem demekki çoğunluğun damağına hitap etmiyor
Nevreste .!.: Yoksa sunumlar yine güzel Genişletmek için tıkla... valla iki tarifide hiç sevmem demekki çoğunluğun damağına hitap etmiyor
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye 6 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.474 _CaNanSu_ .!.: tavşanın tüylerini yoldular Dımdızlak kaldım çok zorlandım canım geçmiş KPSS sorularını aldım çözdüm evde takır takır ama bu sınavdaki zorlandığım kadar hiçbirinde zorlanmamıştım... Genişletmek için tıkla... Sallama yapmasaydin kuzum bilmediklerini boş biraksaydin. Zor ya şimdiki sınavlar,aman boşver onlar seni kaybettiğine üzülsün
_CaNanSu_ .!.: tavşanın tüylerini yoldular Dımdızlak kaldım çok zorlandım canım geçmiş KPSS sorularını aldım çözdüm evde takır takır ama bu sınavdaki zorlandığım kadar hiçbirinde zorlanmamıştım... Genişletmek için tıkla... Sallama yapmasaydin kuzum bilmediklerini boş biraksaydin. Zor ya şimdiki sınavlar,aman boşver onlar seni kaybettiğine üzülsün
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 6 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.475 _CaNanSu_ .!.: valla iki tarifide hiç sevmem demekki çoğunluğun damağına hitap etmiyor Genişletmek için tıkla... Havucu severim ama kabağı ancak diyette:)
_CaNanSu_ .!.: valla iki tarifide hiç sevmem demekki çoğunluğun damağına hitap etmiyor Genişletmek için tıkla... Havucu severim ama kabağı ancak diyette:)
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 6 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.476 Nevreste .!.: Heyecan vardır,covid sebebiyle tedirgin olmuşsundurHayırlısı canım:) Genişletmek için tıkla... dediğin gibi canım herkeste olan bir durum bu Herkes zorlanmış ,instagramda yorumları okuyorum... Özellikte Türkçe soruları berbattı ben Türkçe bilmiyormuşum onu bu sınavla öğrendim
Nevreste .!.: Heyecan vardır,covid sebebiyle tedirgin olmuşsundurHayırlısı canım:) Genişletmek için tıkla... dediğin gibi canım herkeste olan bir durum bu Herkes zorlanmış ,instagramda yorumları okuyorum... Özellikte Türkçe soruları berbattı ben Türkçe bilmiyormuşum onu bu sınavla öğrendim
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 6 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.477 _CaNanSu_ .!.: dediğin gibi canım herkeste olan bir durum bu Herkes zorlanmış ,instagramda yorumları okuyorum... Özellikte Türkçe soruları berbattı ben Türkçe bilmiyormuşum onu bu sınavla öğrendim Genişletmek için tıkla... Dil bilgisi ağırlıklı mıydı?
_CaNanSu_ .!.: dediğin gibi canım herkeste olan bir durum bu Herkes zorlanmış ,instagramda yorumları okuyorum... Özellikte Türkçe soruları berbattı ben Türkçe bilmiyormuşum onu bu sınavla öğrendim Genişletmek için tıkla... Dil bilgisi ağırlıklı mıydı?
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 6 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.478 Nevreste .!.: Canım artık bizimle misin Aman KPSS de neymiş Seneye yine girersin Ama şartlar eşit eminim çoğu kişi sizin gibi zorlanmıştır Genişletmek için tıkla... bu yola baş koydum gireceğim yine Yaş hakkım dolmadan atanaydım iyiydi aynen artık buralardayım
Nevreste .!.: Canım artık bizimle misin Aman KPSS de neymiş Seneye yine girersin Ama şartlar eşit eminim çoğu kişi sizin gibi zorlanmıştır Genişletmek için tıkla... bu yola baş koydum gireceğim yine Yaş hakkım dolmadan atanaydım iyiydi aynen artık buralardayım
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 6 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.479 _CaNanSu_ .!.: bu yola baş koydum gireceğim yine Yaş hakkım dolmadan atanaydım iyiydi aynen artık buralardayım Genişletmek için tıkla... Yaş sınırı var mı? Kalktı diye biliyordum?
_CaNanSu_ .!.: bu yola baş koydum gireceğim yine Yaş hakkım dolmadan atanaydım iyiydi aynen artık buralardayım Genişletmek için tıkla... Yaş sınırı var mı? Kalktı diye biliyordum?
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye 6 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.480 Nevreste .!.: Yaş sınırı var mı? Kalktı diye biliyordum? Genişletmek için tıkla... Var canım