- 22 Temmuz 2017
- 43.931
- 130.583
Hayırlısı canım. Kış aylarına girdik, çorba tarzı olabilirTahmin yürütüyoruz yasocan belkide oyledir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı canım. Kış aylarına girdik, çorba tarzı olabilirTahmin yürütüyoruz yasocan belkide oyledir
Evet yasom o da olabilir kafamızda binbir tilki dolaniyo şuanHayırlısı canım. Kış aylarına girdik, çorba tarzı olabilir
Hemsosuuu bak kim geldi Jenna16
Deli ayten geldi iyiyim şükür mutluyum döndüğüme sen nasılsın hemsosuuHosgelmişsin hemsom Nasılsın,?
Ne de olsa Bursa'nin simgesi İyiyim çok şükür hemsom, arada gelip gidiyorum işteDeli ayten geldi iyiyim şükür mutluyum döndüğüme sen nasılsın hemsosuu
Allah kolaylık versinElticin tezgahta balık oldu
Nefes bile almayacak yakında
YanlışNevoş şimdi altıncı harfi n olan kısım yanlış mı
Son 17 dk
Ayten candır hemsom allah iyilik sağlık versin inş hemsom, bugün üçüncü aşımı oldum hemşire ilk defa acittiNe de olsa Bursa'nin simgesi İyiyim çok şükür hemsom, arada gelip gidiyorum işte
Durun ben yerimi almadım dahaSon 17 dk
Şifa olsun canım bende 3. Olacağım. Daha randevu almadımAyten candır hemsom allah iyilik sağlık versin inş hemsom, bugün üçüncü aşımı oldum hemşire ilk defa acitti
Şifa olsun inşallah canımNerde vurdular ?Ayten candır hemsom allah iyilik sağlık versin inş hemsom, bugün üçüncü aşımı oldum hemşire ilk defa acitti
Tmm ben sendeyim bekliyomYanlış
Ramazan da pide kuyruğu olur ya. Onun gibi oldu herkes sıraya geçsinDurun ben yerimi almadım daha
Sağol canom ınş olacak bende zor buldum randevu, al bence sendeŞifa olsun canım bende 3. Olacağım. Daha randevu almadım
Sağol hemsom,sağlık ocağında ama hemşireyi sevmedimŞifa olsun inşallah canımNerde vurdular ?
Bol susamlı olsunRamazan da pide kuyruğu olur ya. Onun gibi oldu herkes sıraya geçsin