- 20 Mart 2008
- 140.483
- 210.319
- 60
Zor beaaa el açması bana göre değil yaniiEl açma olsa soyle herkes inceliğini gösterse
Ne olsun hep aynı bende apartman tadilatı var bizde dış cephe mantolama oluyor.Nasılsın ne var ne yok
Ben sana açarımZor beaaa el açması bana göre değil yanii
Sankim içine girenler asıl kahramanlar gibime geliyor halecimİşte aradığım alıntıAcaba biz içine giren malzemeleri mi kapmaya çalışacağız yoksa şekil olarak çeşitlerini mi ahsjhsjshs
O işler hep sıraya girdi sormaNe olsun hep aynı bende apartman tadilatı var bizde dış cephe mantolama oluyor.
Tahmin yapanlara 8 de tarif yokÇorba desem değil ...kesin pilav
Yok değil ama hamurişi sayılabilecek bir yemek türü, yemeğin sonunda yerizHamur işi mi
İçine aynı şey girip. Şekli de turnayı gozunden vurabiliyorİşte aradığım alıntıAcaba biz içine giren malzemeleri mi kapmaya çalışacağız yoksa şekil olarak çeşitlerini mi ahsjhsjshs
İyiyim şükür canım kosusturmaca hayat telaşısenin nasıl oldu bebikin
Onlar 10 da gelsinTahmin yapanlara 8 de tarif yok
Yazdım oraya iyi oku
Ama neden senede bir gelmisimTahmin yapanlara 8 de tarif yok
Yazdım oraya iyi oku
Ben tahminlerimi hiç açık açık yazmadım nevoş, senin gibi yaptım, adını hiç yazmadım, bana tarif var dimiTahmin yapanlara 8 de tarif yok
Yazdım oraya iyi oku
Sağol varol canısı düşünmen bile yeterBen sana açarımçok severim uğraşmayı
Bizde sıkıntı oldu daha ömcede yapıldı da mantolama değildi.O işler hep sıraya girdi sormabize yalıtım gerekmiyormuş ama boya yapılacak bizde de :/
Ayyy benzetmeye bakKoşturmaca ve hayat telaşı bitmeeeezArada kendini unutma
Bende oğluş iyide kız kalitesi bir tık düşük embriyo olduğundan zaar pek sorunlu çıktıGöbeği ayrı dert, kakası ayrı dert, kusması ayrı dert ne varsa onda toplanmış debelenip duruyorum. Allahtan oğlan tasasız dilimi ısırayım Onu yedir içir gazını çıkart yatır Evdeki kocaların küçük versiyonu Kızda aynı kadınlar kulübü bdv üyesi
Yanlış zatenAma neden senede bir gelmisimbelki yanlış söyledim
Sana var tabiBen tahminlerimi hiç açık açık yazmadım nevoş, senin gibi yaptım, adını hiç yazmadım, bana tarif var dimi
Ben yokum nasılsa ben atar tutarım şimdi ortalığı karıştıaryım azcıkBen tahminlerimi hiç açık açık yazmadım nevoş, senin gibi yaptım, adını hiç yazmadım, bana tarif var dimi
Simdiye kadar hiç nokta atisim olmadı zatenYanlış zaten
Böreklerde şekline göre almıştık, içini hazırlamak bize kalmıştı. Bu da mı öyle olur acaba dedim. Ona göre güzel tarif kapmaktan umudumu keseceğim çünküSankim içine girenler asıl kahramanlar gibime geliyor halecim
Böreklerde şekline göre almıştık, içini hazırlamak bize kalmıştı. Bu da mı öyle olur acaba dedim. Ona göre güzel tarif kapmaktan umudumu keseceğim çünkü