Mezeler - Ordövrler Pratik Tarifler Oylama

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Pratik Tarif'' hangisidir?(2 oy )

• Ankete Katılan
    343
  • Anket Kapalı .
İyiyim şükür canım kosusturmaca hayat telaşı :KK68: senin nasıl oldu bebikin :KK68:

Koşturmaca ve hayat telaşı bitmeeeez 😍 Arada kendini unutma 😘
Bende oğluş iyide kız kalitesi bir tık düşük embriyo olduğundan zaar pek sorunlu çıktı 🤭 Göbeği ayrı dert, kakası ayrı dert, kusması ayrı dert ne varsa onda toplanmış debelenip duruyorum. Allahtan oğlan tasasız 🤪 dilimi ısırayım 🤦🏼 Onu yedir içir gazını çıkart yatır 😁😁 Evdeki kocaların küçük versiyonu 🤣🤣 Kızda aynı kadınlar kulübü bdv üyesi 🤭🤭

Koşturmaca ve hayat telaşı bitmeeeez 😍 Arada kendini unutma 😘
Bende oğluş iyide kız kalitesi bir tık düşük embriyo olduğundan zaar pek sorunlu çıktı 🤭 Göbeği ayrı dert, kakası ayrı dert, kusması ayrı dert ne varsa onda toplanmış debelenip duruyorum. Allahtan oğlan tasasız 🤪 dilimi ısırayım 🤦🏼 Onu yedir içir gazını çıkart yatır 😁😁 Evdeki kocaların küçük versiyonu 🤣🤣 Kızda aynı kadınlar kulübü bdv üyesi 🤭🤭
Ayyy benzetmeye bak :KK70: masalllah Allah sağlık vefsin guzel omirleri olsun :KK68:

Sankim içine girenler asıl kahramanlar gibime geliyor halecim 👀🤣
Böreklerde şekline göre almıştık, içini hazırlamak bize kalmıştı. Bu da mı öyle olur acaba dedim. Ona göre güzel tarif kapmaktan umudumu keseceğim çünkü 😂😂

X