- 20 Mart 2008
- 141.643
- 213.215
- 1.423
- 60
Zor beaaa el açması bana göre değil yaniiEl açma olsa soyle herkes inceliğini gösterse![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zor beaaa el açması bana göre değil yaniiEl açma olsa soyle herkes inceliğini gösterse![]()
Ne olsun hep aynı bende apartman tadilatı var bizde dış cephe mantolama oluyor.Nasılsın ne var ne yok![]()
Ben sana açarımZor beaaa el açması bana göre değil yanii![]()
Sankim içine girenler asıl kahramanlar gibime geliyor halecimİşte aradığım alıntıAcaba biz içine giren malzemeleri mi kapmaya çalışacağız yoksa şekil olarak çeşitlerini mi ahsjhsjshs
O işler hep sıraya girdi sormaNe olsun hep aynı bende apartman tadilatı var bizde dış cephe mantolama oluyor.
Tahmin yapanlara 8 de tarif yokÇorba desem değil ...kesin pilav![]()
Yok değil ama hamurişi sayılabilecek bir yemek türü, yemeğin sonunda yerizHamur işi mi![]()
İçine aynı şey girip. Şekli de turnayı gozunden vurabiliyorİşte aradığım alıntıAcaba biz içine giren malzemeleri mi kapmaya çalışacağız yoksa şekil olarak çeşitlerini mi ahsjhsjshs
İyiyim şükür canım kosusturmaca hayat telaşısenin nasıl oldu bebikin
![]()
Onlar 10 da gelsinTahmin yapanlara 8 de tarif yok
Yazdım oraya iyi oku![]()
Ama neden senede bir gelmisimTahmin yapanlara 8 de tarif yok
Ben tahminlerimi hiç açık açık yazmadım nevoş, senin gibi yaptım, adını hiç yazmadım, bana tarif var dimiTahmin yapanlara 8 de tarif yok
Sağol varol canısı düşünmen bile yeterBen sana açarımçok severim uğraşmayı
![]()
Bizde sıkıntı oldu daha ömcede yapıldı da mantolama değildi.O işler hep sıraya girdi sormabize yalıtım gerekmiyormuş ama boya yapılacak bizde de :/
Ayyy benzetmeye bakKoşturmaca ve hayat telaşı bitmeeeezArada kendini unutma
Bende oğluş iyide kız kalitesi bir tık düşük embriyo olduğundan zaar pek sorunlu çıktıGöbeği ayrı dert, kakası ayrı dert, kusması ayrı dert ne varsa onda toplanmış debelenip duruyorum. Allahtan oğlan tasasız
dilimi ısırayım
Onu yedir içir gazını çıkart yatır
Evdeki kocaların küçük versiyonu
Kızda aynı kadınlar kulübü bdv üyesi
![]()
Yanlış zatenAma neden senede bir gelmisimbelki yanlış söyledim
![]()
Sana var tabiBen tahminlerimi hiç açık açık yazmadım nevoş, senin gibi yaptım, adını hiç yazmadım, bana tarif var dimi![]()
Ben yokum nasılsa ben atar tutarım şimdi ortalığı karıştıaryım azcıkBen tahminlerimi hiç açık açık yazmadım nevoş, senin gibi yaptım, adını hiç yazmadım, bana tarif var dimi![]()
Simdiye kadar hiç nokta atisim olmadı zatenYanlış zaten![]()
Böreklerde şekline göre almıştık, içini hazırlamak bize kalmıştı. Bu da mı öyle olur acaba dedim. Ona göre güzel tarif kapmaktan umudumu keseceğim çünküSankim içine girenler asıl kahramanlar gibime geliyor halecim![]()
Böreklerde şekline göre almıştık, içini hazırlamak bize kalmıştı. Bu da mı öyle olur acaba dedim. Ona göre güzel tarif kapmaktan umudumu keseceğim çünkü![]()