- 25 Ağustos 2019
- 60.363
- 110.164
- 30
Varak neduuVarak isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Varak neduuVarak isterim
Aldım canım benim teşekkür ederim
Altın kaplamalı bardaklar fincanlar tabaklar mobilyalar var yaVarak neduu
Rica ederim canımAldım canım benim teşekkür ederim
Bu kız çoktan yok
Allah kolaylıklar versinAllah'a emanet olunIyi olmaya çalısiyorum nevoşumm kv bizde o bakıyo bana bi hafta daha toparlansam tamamdırr herhalde
Haaa tamamdırrrr yeni gelin gibi süs ettsin bence kurdaleler dantellerle falan MinnosprensesAltın kaplamalı bardaklar fincanlar tabaklar mobilyalar var ya
Bebeğiniz hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Tabiki adana gelini görelimHaaa tamamdırrrr yeni gelin gibi süs ettsin bence kurdaleler dantellerle falan Minnosprenses
Sağoll kuzum benimm herkese bol şans bidahaki sefere katılırım belki uyarsaAllah kolaylıklar versinAllah'a emanet olun
Aldım tarif. Katılıyorum
Sen iyi ol katılırsın inşaallahSağoll kuzum benimm herkese bol şans bidahaki sefere katılırım belki uyarsa
Inşaallahh inşaallahhh canımm rabbim herkese hayırlısı zamanda doğru zamanda nasip etsinBebeğiniz hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Amin canım inşallahInşaallahh inşaallahhh canımm rabbim herkese hayırlısı zamanda doğru zamanda nasip etsin
Katılirımm aşko 1 ay daha mide bulantısı çekerim mutfağa zor giriyorum 1 ayı da atlatsam tamamdırSen iyi ol katılırsın inşaallah
Hadi inşaallahKatılirımm aşko 1 ay daha mide bulantısı çekerim mutfağa zor giriyorum 1 ayı da atlatsam tamamdır