2 gündür gribim Nevoş, hiç halim yok.Hani tarif alacaktınKimse yapmıyor
Cok üzücü
Yeni gördümDedinin yorumlarına bakmadın mi hemso
Geçmiş olsun2 gündür gribim Nevoş, hiç halim yok.İnşallah iyi olunca almaya çalışırım.
Ellerine sağlık
Teşekkür ederim nevoşum, istediğime değmiş çok sevdimEllerine sağlık
Afiyet olsun canımTeşekkür ederim nevoşum, istediğime değmiş çok sevdim
Sende mi tarif yaptın nevoş temizlik miAfiyet olsun canım
Bende bugün hep mutfaktaydım şimdi oturdum
Yok canım henüz net bir tarifim yokSende mi tarif yaptın nevoş temizlik mi
Maşallah sana aşkomYok canım henüz net bir tarifim yok
Eşim çiğköfte istedi öğle sonu onu yaptım.Sonra un almış.Ben ekmeğimi kendim yapıyorum. Sonra hamur yoğurdum,ekmek yaptım.Birazda gözlrme derkenGeç başlayınca bu saati buldum.
Bizim işimiz hiç bitmiyor
Kasımda sınavım var ben çok çalışamadım
Ondan belki kasımda ara verebilirizBuradı beni uğraştırmıyor aslında Olay çıkınca kafamı toplayamıyorum
Nevoş inanmiyorum sana bu kadar şeyi bugün yaptın demekYok canım henüz net bir tarifim yok
Eşim çiğköfte istedi öğle sonu onu yaptım.Sonra un almış.Ben ekmeğimi kendim yapıyorum. Sonra hamur yoğurdum,ekmek yaptım.Birazda gözlrme derkenGeç başlayınca bu saati buldum.
Bizim işimiz hiç bitmiyor
Kasımda sınavım var ben çok çalışamadım
Ondan belki kasımda ara verebilirizBuradı beni uğraştırmıyor aslında Olay çıkınca kafamı toplayamıyorum
Tatlışım benim tüm günlerim böyleNevoş inanmiyorum sana bu kadar şeyi bugün yaptın demekben bi salata bir yemek öldüm bittim maşallah sana hi dinlenmeye fırsat yok ara verilse biraz kafanı toplarsın aslında sende, çok ihtiyacın var
Canım nevoşum evet kendini çok yıpratıyorsun kıyamam sanaTatlışım benim tüm günlerim böyle
Bunlar sadece mutfakta geçirdiğim saatler
Elim hızlı ama bu inan güzel değil acı bir şey
Hayat beni buna itiyor.Ama kendimi yıpratıyorum
Cidden ihtiyacım var.Ama emin değilim