Mezeler - Ordövrler Pratik Tarifler Oylama

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Pratik Tarif'' hangisidir?(2 oy )

• Ankete Katılan
    343
  • Anket Kapalı .
Sende mi tarif yaptın nevoş temizlik mi🤗
Yok canım henüz net bir tarifim yok😁
Eşim çiğköfte istedi öğle sonu onu yaptım.Sonra un almış.Ben ekmeğimi kendim yapıyorum. Sonra hamur yoğurdum,ekmek yaptım.Birazda gözlrme derken🙈Geç başlayınca bu saati buldum.
Bizim işimiz hiç bitmiyor🤷🏻‍♀️
Kasımda sınavım var ben çok çalışamadım🤷🏻‍♀️
Ondan belki kasımda ara verebiliriz🤷🏻‍♀️Buradı beni uğraştırmıyor aslında😁Olay çıkınca kafamı toplayamıyorum😁🤣

Eşim çiğköfte istedi öğle sonu onu yaptım.Sonra un almış.Ben ekmeğimi kendim yapıyorum. Sonra hamur yoğurdum,ekmek yaptım.Birazda gözlrme derken🙈Geç başlayınca bu saati buldum.
Ondan belki kasımda ara verebiliriz🤷🏻‍♀️Buradı beni uğraştırmıyor aslında😁Olay çıkınca kafamı toplayamıyorum😁🤣
Maşallah sana aşkom :nazar: :KK68:

Nevoş inanmiyorum sana bu kadar şeyi bugün yaptın demek😳 ben bi salata bir yemek öldüm bittim🙄 maşallah sana hi dinlenmeye fırsat yok🤔 ara verilse biraz kafanı toplarsın aslında sende, çok ihtiyacın var🤗🤩😍💜

Nevoş inanmiyorum sana bu kadar şeyi bugün yaptın demek😳 ben bi salata bir yemek öldüm bittim🙄 maşallah sana hi dinlenmeye fırsat yok🤔 ara verilse biraz kafanı toplarsın aslında sende, çok ihtiyacın var🤗🤩😍💜
Tatlışım benim tüm günlerim böyle🤷🏻‍♀️
Bunlar sadece mutfakta geçirdiğim saatler😁
Elim hızlı ama bu inan güzel değil acı bir şey🤷🏻‍♀️
Hayat beni buna itiyor.Ama kendimi yıpratıyorum😁
Cidden ihtiyacım var.Ama emin değilim😏🥰

Tatlışım benim tüm günlerim böyle🤷🏻‍♀️
Bunlar sadece mutfakta geçirdiğim saatler😁
Elim hızlı ama bu inan güzel değil acı bir şey🤷🏻‍♀️
Hayat beni buna itiyor.Ama kendimi yıpratıyorum😁
Cidden ihtiyacım var.Ama emin değilim😏🥰
Canım nevoşum evet kendini çok yıpratıyorsun kıyamam sana💜 allah gayret kuvvet versin inş 🤲💜

X