- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Tamam kuzumBilmiyom kuzum, vaktin varken bi tarif bak kendine kukris tarifinii yaptı bile dün
Hadiya hızlı gonzelos Kukrim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kuzumBilmiyom kuzum, vaktin varken bi tarif bak kendine kukris tarifinii yaptı bile dün
İyi geceler minikimİyi geceler
Sana daİyi geceler minikim
Çorbalarda benim beyrani da koyacan miİskender canım
Düğün vardı hafta sonu. Yoğunluktan konu açılacağını unutnuşumÖğlende girdim, aklıma da birşey gelmedi. Hele kafam yoruldu, az dinlensin de aklıma belki tarif gelir
Tamam canımDüğün vardı hafta sonu. Yoğunluktan konu açılacağını unutnuşumÖğlende girdim, aklıma da birşey gelmedi. Hele kafam yoruldu, az dinlensin de aklıma belki tarif gelir
Günaydın
günaydın
Günaydın kuzularGünaydın
Hala Ama şükür, bugun geçer inşallah canımJenna16 kuzu yorumlarda gördüm geçmiş olsun bugün nasılsın
Kıyamam ya dikkat et kuzum zorladın bayaHala Ama şükür, bugun geçer inşallah canım
Ters hareket Sağol kuzumKıyamam ya dikkat et kuzum zorladın baya
İnşallah hemen gecer
İşte ondan çok dikkat etmek lazım en basitinden egilip kalkarken bile. canimsinnnTers hareket Sağol kuzum
Kamu spotu :bazaları dikkatsiz kaldırmayın Sen de benim canımsınİşte ondan çok dikkat etmek lazım en basitinden egilip kalkarken bile. canimsinnn
KesinlikleeeKamu spotu :bazaları dikkatsiz kaldırmayın Sen de benim canımsın
Aaa noldu hemso hayırdır, ben görmedim yorumlardaHala Ama şükür, bugun geçer inşallah canım