- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Çok mu
Çok tembel bu kızlar çok tarifler bile bitmemişHehe sen oyle san birsürü tarif vardir kacamazsin bu sefer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok mu
Çok tembel bu kızlar çok tarifler bile bitmemişHehe sen oyle san birsürü tarif vardir kacamazsin bu sefer
Bu hafta seni örnek aldılarÇok tembel bu kızlar çok tarifler bile bitmemiş
Nevos bana tarif ver hemenBu hafta seni örnek aldılar
Sende bir şey bilmiyormuş numarası yapma şimdiSahur tarifi ne yaaaaaa nerden çıkarıyor bu pınar bunları
Yani Elif, hazır yufka ile yapabileceğin o kadar çok ve basit tarif var kiÇok tembel bu kızlar çok tarifler bile bitmemiş
Sigara böreği mesela :)Yani Elif, hazır yufka ile yapabileceğin o kadar çok ve basit tarif var ki
Almamana şaşırıyorum
Sahurda ben oturur bi dilim ekmek yer yatarım tarifte neymiş yumurta mı kiriyoz yani haşlama mi yağda mıSende bir şey bilmiyormuş numarası yapma şimdi
Omlette olur:)Sahurda ben oturur bi dilim ekmek yer yatarım tarifte neymiş yumurta mı kiriyoz yani haşlama mi yağda mı
Sigara böreği mi gerçekten miSigara böreği mesela :)
Evet :)Sigara böreği mi gerçekten mi
YaniiSigara böreği mesela :)
Alırım yasican kahvaltı da ne yersek o muymuş onu anlamaya çalışıyorumYani Elif, hazır yufka ile yapabileceğin o kadar çok ve basit tarif var ki
Almamana şaşırıyorum
Gözleme çeşitleriEvet :)
Ben nirvanaya çıkıp düşünüyorum, vaaaayyyy sahur tarifiiiii acaba ne olur ki gibilerinden ondanYanii
Sigara böreği
Peynirli kol böreği
Peynirli ve ıspanaklı muska böreği
Peynirli ve patatesli muska böreği
Paçanga böreği
Bu böyle çeşitlendirilebilir
Menemen bile olurOmlette olur:)
Allah seni iyi etsin, ne diyimBen nirvanaya çıkıp düşünüyorum, vaaaayyyy sahur tarifiiiii acaba ne olur ki gibilerinden ondan
Aynen yap menemen :)YUmurtaya 1 kaşık labne koy çırp ve domates bibere ekle:)Menemen bile olur
Peynirli enfes oluyor
TabikiiiiiiiGerçi ben ve @firdefs var:)
Katılım için bile olsa yaparız:)
Aldm aldım tek seferde hemiideAldinmi sen yasom geç gelmişim yaa kapmislar istediğimi