• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sahur Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Tarifime oy verip 1. Olmama vesile olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim ❤🌹🤩
Helal💝🤩

Hayırlı sahurlar rabbim gönlünden geçen her ne varsa hayırlısı ile ömrüne nasip etsin 🤲🤩
Çok tesekkur ederım.İlaç gıbı geldi .İşte burayı bu yuzden çok sevıyorum .Hıc tanımadıgımız ınsanlar bıze ılac gıbı gelıyor .İyiki varsın KK

Tarifime oy verip 1. Olmama vesile olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim ❤🌹🤩
Emeğinin karşığını almış oldun kuzum biz sadece beğendik vesile olduk emeğine ellerine sağlık❤️🎈

Evvoş ellerine sağlıkk zaten harikaydı. Birinciliğin kutlu olsunn.😍😍😍

Tebrik ederim kuzum ellerine sağlık olsun :KK200: :KK60:

Yapma ahretlik erittiniz beni🤣 İnsan evladına yapılacak işkence mi bu, geliyorum börekler menemenler, gidiyorum tatlı, oldu olacak ellerimi de bağlayın, yaptıklarınız etrafımda raks etsin🤣

Delirten lezzetler menünüz nedir🤣 Börek, tatlı🤣
Aynen ahretlil ekrandan böleee oluyom bende görünce,bizim hatunlar maşallah hepside marifetliler .
Ne ararsan var hiçaç kalmıyoz görünce :KK60:

Tebrikler taze fasulyem🤭🥰

Back